O anchetă mai puţin obişnuită a poliţiei: Cadourile de Crăciun ale unui copil de nouă ani

Mulţi copii cunosc acel moment dezamăgitor când rup ambalajul cadourilor de Crăciun şi nu găsesc exact ce îşi doreau. Fie că este încălţăminte de culoare greşită sau o jucărie urâtă, cu toţii au trecut printr-un astfel de moment.

1951 afișări
Imaginea articolului O anchetă mai puţin obişnuită a poliţiei: Cadourile de Crăciun ale unui copil de nouă ani

O anchetă mai puţin obişnuită: Cadourile de Crăciun ale unui copil de nouă ani

Un băiat din Germania, înfuriat de cadourile sărace primite în dimineaţa de Crăciun, nu a putut trece aşa de uşor peste gafa părinţilor. Băiatul în vârstă de numai nouă ani a sunat la poliţie.

În a doua zi de Crăciun, băiatul a sunat la numărul pentru urgenţe şi a explicat că nu a primit nimic din ceea ce-şi dorea de Crăciun.

„Când au ajuns la locul faptei, poliţiştii au găsit un copil foarte nervos”, a spus un purtător de cuvânt al departamentului de poliţie, pentru ziarul Nordwest Zeitung.

Dacă tura de Crăciun tot era una liniştită, poliţiştii au decis să răspundă apelului şi să demareze o anchetă.

În primul rând, au analizat lista iniţială pe care erau scrise cadourile dorite de Crăciun, iar apoi au comparat-o cu fiecare dintre cadourile primite. A urmat o şedinţă cu întreaga familie.

Poliţiştii au reuşit detensioneze atmosfera şi l-au convins pe băiat că Moş Crăciun ar fi confundat lista lui cu lista unui alt copil.

O agenţie de presă a contactat departamentul de poliţie, dar reprezentanţii acestuia nu au vrut să dezvăluie ce cadouri era incluse în listă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici