„Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News – actorul Octavian Strunilă şi cântăreaţa Alexandra Uşurelu

311 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News – actorul Octavian Strunilă şi cântăreaţa Alexandra Uşurelu

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 28 decembrie, de la ora 22.00!

Pentru actorul Octavian Strunilă pandemia a venit la pachet cu inspiraţie şi cu decizia de a renunţa deocamdată la proiectele din televiziune.

Povestim despre cât de bine s-a strunit în ultima perioadă, despre inspiraţie în pandemie, despre teatrul itinerant Mefisto, dar şi despre proiectele pe care le are pentru 2021, în special pe partea de scenarii de film. Dacă vrei să afli cine l-a strunit pe Strunilă, fii cu ochii pe el şi pe Craioveanu!

Şi de la cel cunoscut ca fiind ,,băiatul rău” din telenovele, schimbăm macazul şi trecem la o porţie de sensibilitate, delicateţe şi muzică pe bune. Pe scurt, la Alexandra Uşurelu, cântăreaţa care transmite atât de multă emoţie în cântecele sale. Îţi dezvăluie câte puţin din temerile ei, îţi povesteşte despre bucuria muzicii, despre ce o inspiră, dar şi ce-i dă putere să-şi depăşească întotdeauna limitele.  

Te invit la o ediţie specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei  să o ratezi, luni, 28 decembrie, începând cu ora 22.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici