„Ochii pe mine!, ”cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Dan Vodnar, prof. dr. Gastronomie Moleculară şi Biotehnologii alimentare si actriţa Andreea Perju

52 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!, ”cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Dan Vodnar, prof. dr. Gastronomie Moleculară şi Biotehnologii alimentare si actriţa Andreea Perju

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 22 martie, de la ora 23.00.

Cu prof. dr. Dan Vodnar vorbim despre psihobiotice şi despre cum şi cât ne ajută ele în lupta împotriva Covid-19. În plus, invitatul lui Vlad Craioveanu îţi devoalează câteva dintre secretele gastronomiei moleculare care – prin experimente utile şi interactive - transformă acel „de ce?” în „uite, aşa se explică!”.

Eşti curios să afli de ce se răceşte supa când suflăm în ea? Sau de ce este nevoie de făină cernută? Stai cu Ochii pe Craioveanu şi pe invitatul său, Dan Vodnar şi vei vedea ce înseamnă ştiinţă cu sare şi piper!

Andreea Perju – cea de-a doua invitată a emisiunii ,,Ochii pe mine!” – este actriţă, antreprenor, mamă, soţie, dar şi  o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare. Care rol o prinde cel mai bine şi cum a trecut peste provocările de care s-a lovit de-a lungul timpului, atât în profesie, cât şi în viaţa personală? Andreea Perju îţi vorbeşte  despre reinventare şi autenticitate într-o lume în care oamenii se ascund, de multe ori, în spatele perfecţiunii de pe social media.

Te invit la o ediţie ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, luni, 22  Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici