”Ochii pe mine! Vlad Craioveanu” cu actorul Şerban Pavlu, muzicianul Mihai Toma şi comediantul Costel, la Aleph News

Vlad Craioveanu îţi spune ”Ochii pe mine!”, joi, 17 septembrie, de la ora 20.30.

166 afișări
Imaginea articolului ”Ochii pe mine! Vlad Craioveanu” cu actorul Şerban Pavlu, muzicianul Mihai Toma şi comediantul Costel, la Aleph News

”Ochii pe mine! Vlad Craioveanu” cu actorul Şerban Pavlu, muzicianul Mihai Toma şi comediantul Costel, la Aleph News

Actorul Şerban Pavlu vorbeşte despre roluri şi măşti, despre drumul de la Terminus Paradis la seriale de succes. Film, teatru sau televiziune, în pielea cărui personaj se simte cel mai bine?

Muzicianul autodidact Mihai Toma, cunoscut mai mult în străinătate decât în România, prezent şi pe radio şi în albumele Buddha Bar, ne spune ce şi pentru cine a compus în aceste ultime luni. Mihai a fost primul compozitor de muzică electronică, invitat acum 5 ani, în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu“.

La final, intră în scenă Costel Bojog. Abia aşteptăm să vedem ce improvizează Costel în platoul Aleph News. Vlad are pentru el câteva provocări!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici