(P) Simplifică-ţi viaţa, economiseşte timp!

Mobiup propune primul configurator 3D pentru accesorii de telefoane mobile.

820 afișări
Imaginea articolului (P) Simplifică-ţi viaţa, economiseşte timp!

(P) Simplifică-ţi viaţa, economiseşte timp!

Tot mai mulţi dintre noi aleg varianta cumpărăturilor online, pentru a câştiga timp, mai ales, dar şi pentru că opţiunile sunt mult mai multe. Dacă mai există o rezervă pentru unii, este legată de cele mai multe ori de riscul ca obiectul dorit să nu fie chiar aşa cum l-ai visat.

Cum ar fi însă să poţi să şi probezi ceea ce cumperi şi să fii astfel sigur că nu vei fi nevoit să returnezi produsele? Deja lucrurile se simplifică, iar tehnologia depăşeşte de multe ori imaginaţia noastră, realitatea virtuală cucerind tot mai mult teren.

Accesoriile ne reprezintă aproape în aceeaşi măsură ca mărcile pe care le alegem pentru dispozitivele mobile, genţi ori pantofi. Ne ajută să ne contruim un stil, să ne identificăm în mulţime, vorbesc despre noi...

Iar pentru a face alegerile potrivite, avem nevoie nu doar de specificaţii tehnice şi de acces la date precum variante de culoare,  texturi şi rezistenţă, trebuie să ştim dinainte cum se armonizează toate acestea cu smartphone-ul şi chiar cum ”le simţim”. Sigur că asta nu mai este la fel de simplu în mediul virtual, dar aplicaţia propusă de Mobiup, configuratorul 3 D pentru accesoriile de telefoane mobile, te duce mai aproape decât ai visat atunci când vrei să îţi personalizezi dispozitivul mobil.

Configuratorul funcţionează asemeni unei aplicaţii VR unde vezi efectiv cum arată telefonul tău cu sau fără carcasă, care dintre modele i se potriveşte cel mai bine sau cum poate fi ascuns conţinutul unui ecran cu o folie privacy.

Totul este foarte simplu: intri pe mobiup.ro, cauţi în configurator modelul telefonului - vei găsi cele mai recente modele de la iPhone, Samsung, Huawei şi Nokia, iar anul acesta vor fi disponibile în jur de 20 de modele şi aproximativ 200 de accesorii. Următorul pas este selectarea culorii telefonului, apoi cauţi accesoriile de care ai nevoie (carcase ori folii de protecţie), putând să îţi analizezi telefonul 360°.

Dacă ai nevoie de o folie de protecţie, alegi modelul şi selectezi culoarea, dacă vrei o folie privacy, poţi roti telefonul pentru a vedea din ce unghi ecranul telefonului tău nu va mai oferi informaţii celor din jur. Poţi chiar să vizualizezi independent accesoriile, selectând "ascunde telefonul", iar la fel de bine poţi elimina, pe rând, accesoriile adăugate şi reveni la forma de bază a telefonului.

Pentru alegerea unui capac Cellara, cauţi categoria de produs  în configurator apoi selectezi culoarea şi tipul de carcasă. Poţi aplica modelele Crystal, Classic, Soft şi Dots, în culorile şi texturile în trend anul acesta, probându-le aşa cum ai proba o haină într-un magazin. Şi gândeşte-te că dacă ai merge într-un magazin fizic pentru accesorii de telefoane mobile, uneori ar putea fi complicat, dacă nu imposibil, să testezi câteva zeci de forme şi de culori.

În varianta virtuală, totul depinde doar de tine, de timpul pe care vrei să îl acorzi identificării accesoriilor care ţi se potrivesc perfect. Şi totul ca într-o joacă, pentru că acest configurator 3D de la Mobiup este util şi amuzant în acelaşi timp.

Economiseşti timp, îţi uşurezi viaţa!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici