Tânăr omorât de 11 rugbişti, într-un club de noapte din Buenos Aires. Criminalii au aruncat victima în stradă şi au plecat

Un tânăr în vârstă de 18 ani, pe numele său Fernando Baez Sosa, a fost omorât în bătaie de 11 rugbişti, într-un club de noapte din Buenos Aires. La final, criminalii au aruncat victima în stradă şi au plecat.

1948 afișări
Imaginea articolului Tânăr omorât de 11 rugbişti, într-un club de noapte din Buenos Aires. Criminalii au aruncat victima în stradă şi au plecat

Sursa FOTO: Profimedia Images

Medicii susţin că Sosa a decedat din cauza unei lovituri puternice la cap. Martorii spun că o parte dintre rugbişti l-au bătut fără milă pe tânăr, deşi la un moment dat era inconştient. Poliţia i-a reţinut pe sportivii legitimaţi la Arsenal Zarate.

Mama băiatului ucis în bătaie a vorbit pentru presa din Argentina despre tragedia suferită. „Acest copil a fost totul pentru mine, viaţa mea, nu am cuvinte. Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Un grup de criminali mi-a luat fiul. Vreau să se facă dreptate, fiul meu a fost omorât în bătaie.” , a spus mama lui Baez Sosa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici