Tesla lansează ATV-ul Cyberquad pentru copii. Cât costă un exemplar

  • La doi ani după ce a fost dezvăluit Cybertruck, Tesla pune acum la vânzare ATV-ul Cyberquad.
  • Un exemplar Cyberquad for Kids în magazinul său online costă 1.900 dolari.
8334 afișări
Imaginea articolului Tesla lansează ATV-ul Cyberquad pentru copii. Cât costă un exemplar

Tesla lansează ATV-ul Cyberquad pentru copii. Cât costă un exemplar

La doi ani după ce a fost dezvăluit Cybertruck, Tesla pune acum la vânzare ATV-ul Cyberquad. Un exemplar Cyberquad for Kids în magazinul său online costă 1.900 dolari.

ATV-ul electric este construit de Radio Flyer şi listat cu o viteză maximă de 16 km/ora şi o autonomie de 15 mile per încărcare care durează aproximativ cinci ore la o priză de acasă. Produsul necesită o anumită asamblare la livrare şi este recomandat copiilor cu vârsta de opt ani şi peste, cu o limită de greutate de 150 kilograme

Designerul-şef Tesla Franz von Holzhausen, care are o înălţime de 186 centimetri şi o greutate necunoscută, a făcut o demonstraţie cu copiii săi într-un videoclip pentru a promova produsul.

Von Holzhausen poate fi văzut şi călare pe un Cyberquad de dimensiuni mari, similar celui folosit la lansare, despre care s-a descoperit ulterior că este un ATV Yamaha cu caroserie personalizată şi transformat pentru a funcţiona cu baterie.

Potrivit lui Elon Musk, Tesla încă intenţionează să ofere un Cyberquad de dimensiune completă pentru a acompania Cybertruck la un moment dat, dar este încă în dezvoltare.

”ATV-ul este o provocare interesantă de proiectare, deoarece ATV-urile sunt destul de periculoase şi, deci, vrem să facem cel mai puţin periculos ATV. Deci, dacă mergi cu ATV-ul, ei bine, s-ar putea la fel de bine să ai cel mai puţin periculos ATV. ”, a declarat el în cadrul adunării acţionarilor companiei din octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici