Un bărbat şi-a cerut iubita în căsătorie înscenând răpirea ei

„Cea mai controversată cerere în căsătorie din toate timpurile”. Un bărbat şi-a cerut iubita în căsătorie înscenând răpirea ei, în Liban.

1590 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a cerut iubita în căsătorie înscenând răpirea ei

Un bărbat şi-a cerut iubita în căsătorie simulând răpirea ei, într-un videoclip TikTok care a divizat comentatorii.

Momentul surprinzător în care Adam Rizk a cerut-o în căsătorie pe Vanessa Moujalli, în Liban, a fost surprins de sora sa, Tahlia, luna aceasta. Tahlia a încărcat un videoclip pe contul ei TikTok, care are peste 372.400 de vizualizări şi a stârnit discuţii.

Videoclipul, intitulat "cea mai controversată cerere în căsătorie din toate timpurile", începe cu viitoarea mireasă bând cafea şi călătorind alături de alte persoane într-o maşină. Apoi, bărbaţi care au arme false se apropie de vehicul şi încearcă să scoată grupul din maşină. Moujalli pare să încerce să se certe cu pretinşii răpitori, spunând că refuză să meargă cu atacatorii.

"Nu merg cu ei - le-am spus că le voi da tot ce vor", a spus Moujalli.

Moujalli este apoi legată la ochi şi aşezată pe bancheta din spate a unui alt vehicul care se îndreaptă spre o nouă locaţie. La sosire, este scoasă din maşină şi - când i se eliberează ochii - îşi recunoaşte iubitul care o aşteaptă cu un buchet de flori şi un inel.

Moujalli pare şocată, dar acceptă cererea în căsătorie a lui Rizk, în timp ce o formaţie live începe să cânte în apropiere.

În secţiunea de comentarii, utilizatorii TikTok au fost în mare parte intrigaţi de cererea în căsătorie.

"Nu. Singur pentru tot restul vieţii mele", a scris o persoană.

Alţii au lăudat propunerea pentru că este "diferită".

Într-un interviu acordat Daily Mail Australia, Tahlia a declarat că Moujalli a fost "cu adevărat fericită" de logodnă.

"Adam a glumit mereu că a vrut să o ceară în căsătorie într-un mod care să o sperie, iar familia mea s-a alăturat şi a făcut posibil acest lucru atunci când ea îşi vizita familia în Liban", a declarat Tahlia pentru publicaţie. "Întotdeauna glumesc unul cu altul, aşa că este doar relaţia lor... planificarea generală a durat trei luni."

Pe Facebook, Moujalli a încărcat imagini de la cererea în căsătorie şi a numit scenariul un "vis devenit realitate", potrivit Insider.

În februarie, o cerere în căsătorie pe plajă a unui cuplu a eşuat pentru că bărbatul a pierdut inelul în nisip. În martie, un bărbat a închiriat o sală de cinema şi a recreat "Everything Everywhere All At Once" pentru a-şi cere iubita în căsătorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici