Un miliardar a cumpărat un întreg oraş din Texas: "Nu ştiu ce voi face cu oraşul, dacă voi face ceva"

Miliardarul Mark Cuban a cumpărat întregul oraş Mustang, Texas - un punct pe hartă, în afara I-45, cu o populaţie de 21 de persoane, conform ultimelor date de recensământ, relatează CNN.

13764 afișări
Imaginea articolului Un miliardar a cumpărat un întreg oraş din Texas: "Nu ştiu ce voi face cu oraşul, dacă voi face ceva"

Un miliardar a cumpărat un întreg oraş din Texas: "Nu ştiu ce voi face cu oraşul, dacă voi face ceva"

Un prieten trebuia să îl vândă, a declarat Cuban pentru Dallas Morning News. "Nu ştiu ce voi face cu oraşul, dacă voi face ceva", a declarat Cuban pentru ziar.

Mustang este o pânză albă de 77 de acri (31 de hectare) pentru Cuban.

Oraşul a fost fondat la începutul anilor 1970, când era cunoscut mai ales ca o fântână în comitatul Navarro, altfel secetos, potrivit ziarului. În aceste zile, acolo nu mai există decât un parc de rulote şi un club de striptease, Wispers Cabaret, careeste degradat. Vineri, Google Maps a arătat că numele clubului a fost modificat în "Mark Cubaret".

Oraşul are şi un aligator „rezident" într-unul dintre iazurile sale, a declarat Mike Turner, broker imobiliar din Dallas, pentru Morning News.

Nu este clar cât a plătit Cuban pentru oraş, dar pentru cineva cu o avere netă de aproape 6 miliarde de dolari, aproape sigur a fost o afacere. Se pare că oraşul a fost scos la vânzare în 2017 pentru 4 milioane de dolari, dar Turner a spus că preţul a fost supraevaluat, chiar şi atunci când preţul de listare a fost redus la jumătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici