Un politician din SUA promite că va vindeca cancerul, dacă va ajunge preşedinte

Fostul vicepreşedinte al SUA, Joe Biden, susţine că, în cazul în care va ajunge preşedinte, va vindeca cancerul. Politicianul american, care a trecut prin momente grele din cauza cancerului, a făcut anunţul într-un discurs electoral în Ottumwa, Iowa.

1000 afișări
Imaginea articolului Un politician din SUA promite că va vindeca cancerul, dacă va ajunge preşedinte

Un politician din SUA promite că va vindeca cancerul, dacă va ajunge preşedinte

”(...) Am muncit foarte mult în cariera mea pentru a mă asigura că dacă sunt ales preşedinte, o să vedeţi cele mai importante schimbări în America. O să vindecăm cancerul”, a spus Biden, în aplauzele mulţimii, potrivit USA Today.

Politicianul a trecut prin momente grele din cauza cancerului. Fiul lui cel mare, Beau Biden, a murit în 2015 din cauza unui cancer pe creier.

Joe Biden s-a mai implicat în trecut în campanii împotriva cancerului. După ce şi-a terminat mandatul de vicepreşedinte, el a condus Iniţiativa împotriva Cancerului la Universitatea din Pennsylvania. Aceasta are scopul de a ”dezvolta şi conduce implementarea soluţiilor pentru a accelera progresul în prevenţia cancerului, detecţia, diagnosticarea şi cercetarea bolii.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici