Veste bună pentru suporteri. Spectatorii revin pe stadion la meciurile naţionalei de fotbal

  • Spectatorii români revin pe stadion la meciurile naţionalei de fotbal după eliminarea restricţiilor anti-COVID.
  • În această lună reprezentativele de seniori şi de tineret ale României au programate trei partide, toate pe teren propriu.
187 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru suporteri. Spectatorii revin pe stadion la meciurile naţionalei de fotbal

Veste bună pentru suporteri. Spectatorii revin pe stadion la meciurile naţionalei de fotbal

Conform programului anunţat de Federaţia Română de Fotbal, naţionala tricoloră va juca vineri, pe 25 martie, de la ora 20:15, cu Grecia. Partida amicală se va disputa pe stadionul Steaua.

„Partida aduce revenirea fanilor tricolori pe stadion, după ce România a încheiat 2021 cu tribunele goale şi în contextul în care, începând din martie, au fost eliminate restricţiile privind accesul spectatorilor la evenimente sportive”, anunţă FRF.

Tot pe 25 martie, România U21 va avea ca adversar Finlanda U21 tot într-o partidă de pregătire. Evenimentul va consemna o premieră: va fi primul meci disputat de o echipă naţională de fotbal a României pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală

De asemenea, joi, pe 24 martie, România U20 va întâlni Norvegia pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Deoarece au fost ridicate restricţiile de acces la evenimentele sportive, la stadion nu mai este necesară prezentarea certificatului digital COVID. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat şi a actului de identitate, precizează FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici