Victor Ponta: Dacă nu relansăm economia, oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea

Dacă nu relansăm economia, oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea, afirmă fostul premier Victor Ponta, după ce INS a anunţat că rata anuală a inflaţiei în luna august 2022 comparativ cu luna august 2021 este 15,3%.

490 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta: Dacă nu relansăm economia, oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea

Victor Ponta: Dacă nu relansăm economia, oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea

„Nu înţeleg ce rost are să vorbim de o creştere a pensiilor cu 5% sau 10%? Dacă nu relansăm economia - oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea”, afirmă fostul premier Victor Ponta.

Reacţia acestuia vine după anunţul INS de luni.

Preţurile de consum au crescut într-o lună cu 0,6%. Comparaţia este realizată de Institutul Naţional de Statistcă şi vizează preţurile din luna august. În ceea ce priveşte comparaţia cu anul trecut, preţurile au crescut cu 11%.

Rata inflaţiei de la începutul anului (august 2022 comparativ cu decembrie 2021) este 11,6%, iar rata anuală a inflaţiei în luna august 2022 comparativ cu luna august 2021 este 15,3%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici