VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitaţi: Doru Trăscău, liderul trupei The Mono Jacks, Ion Cristoiu şi Gigi Căciuleanu, coregraf

185 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitaţi: Doru Trăscău, liderul trupei The Mono Jacks, Ion Cristoiu şi Gigi Căciuleanu, coregraf

Marius Tucă Show

Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de luni sunt Doru Trăscău, muzician, lierul trupei The Mono Jacks, Ion Cristoiu, publicist, şi Gigi Căciuleanu, coregraf.

Luat prima chitară de la o doamnă, pe peronul de metrou de la Universitate. Bifat. Aruncat cu capul înainte în proiectul AB4, trupă pentru care a luat premiul Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, la Edinburgh. Bifat. După destrămarea trupei, înfiinţat The Mono Jacks. Bifat. Însurat cu iubita lui din liceu. Bifat. Suişuri, coborâşuri, învârtit în cerc, depresie, adrenalină, confuzie, entuziasm, încredere, credinţă, putere, neputinţă. Doru Trăscău, omul care vrea o mie de <da> pentru fiecare <nu>, liderul trupei The Mono Jacks, vine la Marius Tucă Show diseară. Hai şi tu!

Vine Cîţu. Calcă totul în picioare. Îl face praf pe Orban, zguduie PNL din temelii. Dă afară tot, Cîţu ţine loc de tot. Revigorează guvernul de nu se vede. Revigorează şi PNL-ul, dar ce nu revigorează? Când n-o să mai fie Cîţu, o să te simţi revigorat şi n-o să ştii de unde ţi se trage. Ei, de la Cîţu o să fie, îţi zic eu. Despre această "băşică umflată cu pompa pe Klaus Iohannis" (l-am numit aici pe Cîţu, citat din Marele Jack) vorbeşte Ion Cristoiu diseară, la Marius Tucă Show.

Coregraf, dansator, actor, cititor, gânditor, nebun. Într-un cuvânt, "neesenţial". Dacă e să-l întrebi pe Gigi Căciuleanu ce i-a lipsit cel mai mult în toată perioada asta de neesenţialitate pe care a trăit-o în Franţa, ţi-ar spune că lucrul cu oamenii. În tot acest timp, din spatele unui computer din apartamentul său parizian, Gigi Căciuleanu a ţesut, aşa, online, după posibilităţi, spectacolul Jungla TéVé. Un spectacol despre toate junglele vieţii noastre, despre cum inteligenţa artificială creşte, iar prostia naturală rămâne la fel. Despre mirajul agresiv al televizorului care înlănţuie. Nu omul are televizor, televizorul îl are pe om. Diseară la Marius Tucă Show – Gigi Căciuleanu, de profesie neesenţial.

Marius Tucă Show, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Încredere/ Fără credinţă/ E multă putere/ În neputinţă/ Demoni şi îngeri/ Iadul în rai/ Un sfert de secundă/ E tot ce ai" (The Mono Jacks)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici