VIDEO Un feribot a luat foc în Indonezia. 200 de pasageri şi membri ai echipajului s-au salvat sărind în apă

  • Un incendiu a avut loc la bordul unui feribot aflat pe mare, la nord de Maluku, Indonezia
  • 200 de pasageri şi echipajul vasului au sărit în apă ca să se salveze
  • Nu au existat victime
352 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un feribot a luat foc în Indonezia. 200 de pasageri şi membri ai echipajului s-au salvat sărind în apă

Un feribot a luat foc în indonezia

Feribotul KM Karya Indah se îndrepta spre portul Sanana. Incendiul s-a produs la 15 minute după ce vasul plecase de la Ternate, capitala provinciei Maluku în jurul orei 7, ora locală.
 
Directorul general al feribotului a spus că se aflau pe vas 181 de pasageri, printre care 22 copii, 14 membrii ai cabinei. Au fost salvaţi şi transportaţi către un alt vas din apropiere.
 
„81 de pasageri şi 14 membrii ai vasului au luat parte la incendiu. Până acum echipa de salvare monitorizează în continuare lista de pasageri care au fost salvaţi”, a declarat Muhamad Arafah, şeful echipelor de salvare. 
 
Autorităţile investighează cauza incidentului. Supravieţuitorii au declarat autorităţilor că incendiul a provenit din camera unde se aflau panourile electrice.
 
 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici