Aston Martin Valkyrie a sosit din Spaţiu VIDEO

  • Dacă ai suma de 2.9 milioane de euro pusă deoparte, cel mai nou bolid de la Aston Martin te aşteaptă.
  • Se vor produce 150 de modele Valkyrie, plus 85 de modele Spyder şi 40 AMR Pros, varianta doar pentru curse.
672 afișări
Imaginea articolului Aston Martin Valkyrie a sosit din Spaţiu VIDEO
Pentru un singur model de Aston Martin Valkyrie o echipă de ingineri stă mai mult de 2.000 de ore pentru a-l fabrica. Fiecare maşină este testată pe circuitul de la Silverstone înainte de a fi lvrată clinetului. Şi asta nu e de mirare, pentru că motorul cu 12 cilindri în V dezvoltă 1.139 de cai putere.
 
Motorul este unul hibrid, combustie internă şi electric, dezvoltat împreună cu cehii de la Rimac. 
 
Pilotul de Formula 1 al celor de la McLaren, Daniel Ricciardo, a ajutat la crearea acestui hypercar. Şi asta se vede, pentru că viteza maximă a bolidului Valkyrie este de 350 de km/h. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici