Au apărut primele recenzii pentru noile iPhone 12 mini şi 12 Pro Max. Apple a mai pregătit o surpriză

  • Au apărut primele recenzii la iPhone 12 mini şi 12 Pro Max
  • Cel mai mare telefon lansat vreodată de Apple, iPhone 12 Max, are recenzii mixte
  • Cele 4 modele din seria iPhone 12 vor fi disponibile în România de pe 13 noiembrie
949 afișări
Imaginea articolului Au apărut primele recenzii pentru noile iPhone 12 mini şi 12 Pro Max. Apple a mai pregătit o surpriză

Au apărut primele recenzii pentru noile iPhone 12 mini şi 12 Pro Max. Apple a mai pregătit o surpriză

Mai ai de aşteptat 3 zile până când vei vedea noile iPhone 12 în magazine. Până atunci, a expirat şi ultimul embargo de la Apple.

iPhone 12 mini şi 12 Pro Max şi-au făcut apariţia şi pe net. Jurnaliştii de tech au putut publica primele opinii despre cel mai mare şi cel mai mic iPhone 12.

Despre iPhone 12 mini, părerile au fost identice: este identic cu iPhone 12, doar că mai mic, mai compact. În schimb, iPhone 12 Pro Max a produs multe opinii în contradictoriu. Este cel mai scump telefon din serie, cu preţuri de peste 6.000 de lei. Asta pentru că pe lângă ecranul masiv, are un nou sistem de camere pe spate. Iar acesta a fost mărul discordiei printre youtuberi.

Marques Bornlee, tech youtuber: Povestea este că Apple în sfârşit a făcut un salt în privinţa hardware-ului. Şi nu s-a întâmplat nimic. Testez versiunea mini în acelaşi timp, aşa că mă plimb în acelaşi timp cu 12 Pro Max şi 12 Mini şi fac poze simultan. Iar atunci când vă spun că nu am putut să văd vreo diferenţă... Serios, vedeţi şi voi aici rezultatele.

Arun Maini, tech youtuber: Diferenţa de calitate a camerei dintre modelele de iPhone 12 este mai mare decât diferenţa dintre iPhone 12 şi generaţia iPhone 11. De departe cea mai importantă îmbunătăţire este că senzorul camerei principale este cu aproape 50% mai mare decât cel de pe iPhone 12 Pro.

Până să ajungă noile iPhone-uri în magazine, Apple ţi-a mai pregătit o surpriză.

În această seară, de la ora 20, va prezenta noile Mac-uri. Şi, pentru prima dată în istoria de 44 de ani a companiei, acestea vor avea procesor creat chiar de Apple. Lucru care, cel mai probabil, va face ca preţurile să fie mai mici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici