Au apărut primele smartphone-uri rugged antibacteriene. Cât costă un astfel de telefon

  • Timp de peste un deceniu, telefoanele Cat au condus segmentul de dispozitive mobile rezistente la condiţiile dificile de muncă şi la şocurile din rutina zilnică.
  • Telefoanele Cat vor aduce acum un nou standard în ceea ce priveşte igiena dispozitivelor mobile.
3791 afișări
Imaginea articolului Au apărut primele smartphone-uri rugged antibacteriene. Cât costă un astfel de telefon

Au apărut primele smartphone-uri rugged antibacteriene.

În prezent, igiena este foarte importantă, iar telefoanele sunt recunoscute de OMS ca fiind potenţiale purtătoare de bacterii care pot ajunge cu uşurinţă pe faţă sau pe piele. Într-un studiu publicat în revista Germs (2017), au fost descoperite peste 17.000 de bacterii pe telefoanele mobile, iar alte studii au demonstrat că de cele mai multe ori, telefonul este de 10 ori mai murdar decât un vas de toaletă.

Cat S42H+ este primul telefon ce beneficiază de protecţie antibacteriană aplicată direct pe corpul produsului. Fiecare componentă exterioară a telefonului este rugged şi beneficiază de un strat antibacterian compus dintr-un aditiv ce foloseşte tehnologia ionilor de argint (Biomaster). Agentul antibacterian a fost testat conform standardului ISO 22196 şi s-a dovedit faptul că inhibă replicarea celulelor bacteriene cu până la 80% în 15 minute şi cu până la 99,9% în 24 de ore.

La fel ca toate telefoanele Cat, S42H+ este rezistent la apă, fiind certificat IP68 şi IP69. A fost testat prin scufundare în apă caldă cu săpun şi prin spălare repetată. De asemenea, a fost testat prin ştergerea repetată cu înălbitor de peste 3000 de ori, dar şi cu amestecuri chimice (bazate pe alcool) întâlnite în igiena mâinilor. Prin intermediul acestor teste inovatoare se stabileşte un nou standard, acel al igienei telefoanelor.

Noul B40 este un telefon profesional cu conectivitate 4G, care oferă funcţii de voce şi text potrivite în cele mai dificile medii. Certificările IP68 şi IP69 şi inovaţia Hygiene Plus te vor ajuta să menţii siguranţa ta şi a celor din jur.

„Căldura produsă de telefoane este unul dintre motivele pentru care acestea sunt purtătoare de microbi. În mediile calde bacteriile se dezvoltă mai uşor, iar telefoanele sunt cu noi în permanenţă, astfel că bacteriile se înmulţesc constant. Odată cu introducerea dispozitivelor cu certificare antibacteriană, Cat Phones îşi propune să contribuie la reducerea acestor riscuri şi să încurajeze o regândire a modului în care sunt folosite telefoanele”, a declarat Peter Cunningham VP Product Portfolio la Bullitt Group.

Cat S42H+ va avea preţul de 1299 lei şi Cat B40 va fi la preţul 399 lei pe site-ul www.catphones.com şi prin partenerii oficiali. Telefoanelor vor fi disponible începând cu luna Iunie.

Specificaţii Hygiene Plus pentru Cat S42H+ şi Cat B40

  • Complet rezistent la apă şi submersibil – supus testelor de curăţare cu produse de igienă şi cu dezinfectanţi
  • Rezistent la înălbitor – Certificat până la 3000 de cicluri de spălare cu înălbitor
  • Rezistent la substanţe chimice – Test de abraziune cu alcool, rezistenţă până la 100 de cicluri de curăţare cu dezinfectant
  • Nu necesită folosirea unei huse de protecţie
  • Rezistent la nisip, la praf şi la murdărie -  certificat IP68 şi IP69
  • Certificare militară MIL-SPEC 810H pentru a rezista la condiţiile dificile de muncă
  • Rezistent la căderi de până la 1,8 m
  • Rezistent la apă. Cat S42+ rezistă în apă la adâncime de până la 1,5 m, timp de 35 de minute, iar Cat B40 la adâncime de până la 1,2 m, timp de 35 de minute.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici