Galaxy Fold 2, în ediţia limitată Thom Browne: Bătaie pe telefonul de 3.300 de dolari

  • Samsung a prezentat ediţia limitată Thom Browne pentru telefonul Galaxy Fold 2
  • Doar 5.000 de unităţi vor fi produse, însă 230.000 de oameni îl vor doar în Coreea
  • Ediţia limitată are un preţ de 3.300 de dolari
305 afișări
Imaginea articolului Galaxy Fold 2, în ediţia limitată Thom Browne: Bătaie pe telefonul de 3.300 de dolari

Pentru iubitorii de haine de designer, Samsung vine cu o surpriză. O ediţie limitată a telefonului cu ecran pliabil. În spate este creatorul celebru, Thom Browne, iar device-ul poartă semnele reprezentative ale acestuia.

Doar 5.000 de unităţi va produce Samsung, însă smartphone-ul a stârnit un interes enorm. Doar în Coreea de Sud s-au înregistrat 230.000 de oameni pentru momentul în care va fi precomanda. Vor fi 230 de oameni la fiecare device disponibil.
 
Pentru cei care nu îl vor obţine, există varianta standard la jumătate de preţ. Sau noul Razr 2 de la Motorola. Al doilea telefon pliabil al companiei tocmai a fost lansat şi va costa 1.399 de dolari.
 
„Pentru un asemenea preţ pentru a doua versiune, întrebarea e mai dificilă: oare nostalgia este la fel de puternică încât să plăteşti atât de mult pe un telefon pliabil? Ştii că va deveni mai bun cu următoarea generaţie”, spune Marques Brownlee, youtuber. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici