Bateria iPhone 15 vs bateriile la iPhone 14 şi iPhone 13 - care rezistă mai mult?

  • iPhone 15 este lansat cu Dynamic Island, USB-C şi cameră îmbunătăţită.
  • Utilizatorii trebuie să dea mai mulţi bani pe variantele premium pentru performanţă mai mare.
  • Bateria la iPhone 15 Plus poate rezista 13 ore continuu, cu jocuri şi aplicaţii pornite.
7989 afișări
Imaginea articolului Bateria iPhone 15 vs bateriile la iPhone 14 şi iPhone 13 - care rezistă mai mult?

Apple

Apple a lansat recent noua sa serie de telefoane iPhone 15, care promit o autonomie mai mare a bateriei şi o performanţă mai bună decât modelele anterioare.

Printre îmbunătăţiri se află durabilitatea, durata de viaţă a bateriei, calitatea fotografiei 'şi butonul care face legătură cu Inteligenţa Artificială, posibil către un super-Siri în viitor.
În Dubai, utilizatorii disperaţi să cumpere primii telefoanele noi apărute, au format cozi şi s-au luat la bătaie.

 

Dar cât de adevărate sunt aceste afirmaţii şi cum se compară noile iPhone-uri cu cele vechi? Un youtuber cunoscut sub numele de Mrwhosetheboss, cu peste 16 milioane de abonaţi pe YouTube, a făcut un test comparativ al bateriilor pentru iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 şi iPhone 13.

,, Aşa că la prima oră a dimineţii, un mic dejun şi tiktok. Sunt dezamăgit de mine însumi. Şi haideţi să trecem rapid peste telefoanele pe care le testăim aici, aşa că mai întâi iPhone-urile noi - 15 Pro Max, care este 1199 $, 15 Pro de 999 $, 15 Plus de 899 $, iPhone 15 de bază la 799 $. Şi apoi să vedem din perspectivă foarte interesantă pentru că le vom compara şi cu celelalte, deoarece avem iPhone 14 Pro Max pentru a compara cel mai bun telefon din acest an cu telefonul cel mai bun de anul trecut, avem iPhone 14 standard pentru a vedea cum s-au schimbat iPhone-urile de la an la an, şi apoi, desigur, 13 Pro Max', declară Mrwhosetheboss, vlogger. 

  

 
Vloggerul a pus telefoanele gata încărcate la treabă.
Prima oară a rulat aplicaţia de chatbot cu AI, renumitul ChatGPT, pentru a vedea câte resurse consumă.

,,Acesta este ChatpGPT 4, este cea mai actuală versiune a lui ChatGPT. Haideţi să-i cerem să ne facă treaba. Uitându-ne la procentele actuale, ceea ce este foarte interesant este că 15 Pro Max tocmai depăşeşte cu uşurinţă orice alt telefon cu acest test". 

Vloggerul a rulat şi nişte jocuri video pentru a observa la care telefon va pica prima baterie.

Telefonul Apple cel mai performant a funcţionat neîncetat, vreme de 13 ore şi 19 minute. Este vorba de iPhone 15 Plus.

,,Clar, în practică, câştigul bateriei nu este la fel de bine cum s-a crezut iniţial. Doar pentru că o parte din spaţiul suplimentar generat de eficienţă este şters de forţa de a obţine mai multă performanţă din cip. Bun, avem deja prima victimă şi suntem pe cale să avem o a doua. Trebuie avut în vedere că pentru acest test, Wi-Fi este activat, Bluetooth este pornit, iar luminozitatea eranului destul de mare. 

Iar apoi, pe asta nu am prevăzut-o, câştigătorul întregului test şi de departe cel mai mare scor pe care l-am înregistrat vreodată ar fi iPhone 15 Plus", concluzionează vloggerul. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici