Ce părere are un director executiv despre noul iPhone 15

  • iPhone 15, care va fi mai durabil şi va avea camera mai bună, va fi lansat pe 22 septembrie.
  • Carl Pei adoră iPhone-ul, dar nu-i place Apple Smart Watch din cauza notificărilor.
  • Noul iPhone se adaptează la revoluţia Inteligenţei Artificiale prin butonul de acţiune.
4411 afișări
Imaginea articolului Ce părere are un director executiv despre noul iPhone 15

Apple

Mai sunt trei zile până la apariţia noului iPhone, dar mulţi utilizatori îl aşteaptă cu sufletul la gură. Carl Pei, antreprenor şi CEO de la Nothing şi OnePlus, vorbeşte despre îmbunătăţirile cu care vine iPhone 15. Printre îmbunătăţiri se află durabilitatea şi butonul care face legătură cu Inteligenţa Artificială.

,,Cred că Apple vede toate schimbările care se petrec în modele de limbaj AI şi pot să ghicesc că butonul de acţiune este pregătit pentru asta. Va fi o scurtătură către un super-SIRI în viitor".

O altă inovaţie importantă pentru CEO Carl Pei este camera iPhone-ului, considerată mai bună decât cele ale smartphone-urilor din alte branduri, precum Samsung sau Huawei.

,,Investiţi o mulţime de resurse în cameră dacă studiaţi smartphone-ul consumatorului şi utilizarea lor, de obicei, acolo sus este una dintre cele mai importante caracteristici de top pentru orice smartphone, aşa că are sens. Dar motivul pentru care sunt capabili să inoveze e că investesc resurse, au reuşit şi să se înfăţişeze într-o referire la Vision Pro". 

Carl Pei nu este însă mulţumit de smartwatch-ul de la Apple, din motivul că se declară iritat de numărul prea mare de notificări.

,,Poate sunt doar eu, dar sunt destul de ocupat şi primesc o mulţime de notificări, toate tipurile de aplicaţii de chat, aplicaţii de mesagerie şi mail-uri. Toate caracteristicile cheie ale ceasului inteligent e să-ţi arate cât mai multe notificări.

Nu cred că este nevoie pentru mine, dar înţeleg că unora le place. Cred că pe măsură ce tehnologia se dezvoltă, ar trebui să ajute oamenii eliminând complexitatea din viaţa lor şi să nu adăugaţi multă complexitate, şi prin urmare, nu sunt un fan al categoriei în ansamblu".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici