Elon Musk a întrebat utilizatorii de pe Twitter dacă trebuie să demisioneze din funcţia de CEO al platformei

951 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a întrebat utilizatorii de pe Twitter dacă trebuie să demisioneze din funcţia de CEO al platformei

Elon Musk încearcă din nou să lase decizia în faţa maselor, publicând un sondaj pe Twitter pentru a-i întreba pe utilizatori dacă ar trebui să demisioneze din funcţia de CEO al companiei.

„Ar trebui să renunţ din funcţia de şef al Twitter?” a întrebat Musk în tweetul său duminică seara.

„Voi respecta rezultatele acestui sondaj”.

Până la momentul scrierii, au fost exprimate peste 5 milioane de buletine de vot, iar 58% l-au votat pe Musk. Sondajul este setat să se încheie luni .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici