Fratele lui Pablo Escobar a lansat un smartphone pliabil. Ţinta antreprenorului, compania Apple: Îi înşală pe oameni vânzându-le telefoane scumpe, care nu sunt bune de nimic | VIDEO

Roberto Escobar, fratele cunoscutului traficant de droguri Pablo Escobar, a lansat un smartphone pliabil cu preţ accesibil, transmite publicaţia Digital Trends.

2817 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Pablo Escobar a lansat un smartphone pliabil. Ţinta antreprenorului, compania Apple: Îi înşală pe oameni vânzându-le telefoane scumpe, care nu sunt bune de nimic | VIDEO

Fratele lui Pablo Escobar a lansat un smartphone pliabil. Ţinta antreprenorului, compania Apple: Îi înşală pe oameni vânzându-le telefoane scumpe, care nu sunt bune de nimic | VIDEO

Dispozitivul, care concurează cu modele precum Huawei Mate X, Samsung Galaxy Fold sau Motorola Razr, se numeşte Escobar Fold 1.

Roberto Escobar a declarat, pentru Digital Trends, că nu intenţionează să concureze cu Samsung sau Huawei, ci cu Apple. „Le-am spus multor oameni că voi învinge Apple şi voi face asta”, a spus el. Fratele lui Pablo Escobar a mai spus şi că doreşte să deschidă, anul viitor, un proces colectiv împotriva companiei care produce iPhone. „Îi înşală pe oameni vânzându-le telefoane scumpe, care nu sunt bune de nimic”,a adăugat el.

Escobar este încrezător că le va vinde oamenilor telefoane pliabile care costă doar 349 de dolari. Prin comparaţie, Motorola Razr, lansat recent, are un preţ de 1.600 de dolari.

Smartphone-ul Escobar Fold 1 rulează sistemul de operare Android 9.0, include procesor octa-core produs de Qualcomm, cameră principală duală (16 + 20 MP) şi ecran cu diagonala de 7,8 inchi. Mai mult, dispozitivul este dual-SIM.



Roberto Escobat susţine că telefonul este foarte rezistent, deoarece display-ul este realizat dintr-un plastic special.

Într-o primă tranşă, Escobar Fold 1 a fost produs într-un lot de 100.000 de unităţi. Versiunea cu capacitate de stocare de 128 GB costă 349 de dolari, iar cea cu capacitate de stocare de 512 GB are un preţ de 499 de dolari. Telefoanele pot fi comandate pe site-ul lui Escobar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici