Gaming next-level. Un youtuber celebru a testat un sistem de gaming în valoare de 40.000 de dolari.

  • Sistemul conţine un PC de la Xidax, monitor LG, periferice VictSing şi un cockpit Cluvens.
  • Clipul a devenit rapid viral, cu jumătate de milion de vizualizări în primele 12 ore.
851 afișări
Imaginea articolului Gaming next-level. Un youtuber celebru a testat un sistem de gaming în valoare de 40.000 de dolari.

Gaming next-level. Un youtuber celebru a testat un sistem de gaming în valoare de 40.000 de dolari.

Chiar dacă nu toată lumea este pasionată de gaming, aceste imagini trebuie văzute.

Acestea sunt primele display-uri de 27 de inci şi rezoluţie 4K. Sunt create pentru gaming de la LG, care au nişte specificaţii uluitoare, sunt atât de late încât persoana care le testează aproape simte că este vorba de realitate virtuală pentru că vederea periferică este plină de conţinut video.
 
Aşa arată sistemul de gaming cel mai avansat în acest moment. Scaunul personalizat arată ca un scorpion şi e capabil să ţină cele 5 monitoare. Doar aceste display-uri costă 4.000 de dolari.
 
Pentru o asemenea configuraţie, e nevoie de un computer foarte puternic. Are cele mai tari specificaţii şi costă 8.000 de dolari în varianta de bază. 
 
Cu un asemenea sistem, gamingul chiar trece la next-level. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici