Google anunţă primul său smartwatch, un nou telefon şi multe altele

Google a anunţat miercuri mai multe gadgeturi noi în timpul conferinţei sale pentru dezvoltatori, inclusiv mult-aşteptatul Pixel Watch, un nou telefon Pixel 6a şi căşti, scrie CNBC.

387 afișări
Imaginea articolului Google anunţă primul său smartwatch, un nou telefon şi multe altele

Google anunţă primul său smartwatch, un nou telefon şi multe altele

De asemenea, compania a prezentat telefonul său de top Pixel 7, care va sosi în această toamnă, şi a spus că lucrează la o nouă tabletă.

Hardware-ul nu este o parte esenţială a activităţii Google, dar acest lucru pare să se schimbe pe măsură ce continuă să lanseze noi produse. Google a generat venituri din publicitate în valoare de 61,24 miliarde de dolari în ultimul trimestru, în timp ce segmentul său de "alte venituri", care include vânzările de hardware, aplicaţii şi venituri care nu ţin de publicitate, a generat 8,16 miliarde de dolari. Dar această sumă a crescut de la 6,67 miliarde de dolari în trimestrul precedent, iar directorul general Sundar Pichai a declarat că smartphone-ul Pixel a atins un record istoric de vânzări în ciuda constrângerilor de aprovizionare.

Ceasul Google Pixel Watch oferă funcţii similare cu cele ale Apple Watch şi are un aspect rafinat şi elegant care ar putea atrage clienţii care folosesc Android în loc de iPhone.

Dispozitivul va integra tehnologia Fitbit, ceea ce îi va permite să se bazeze pe anii de cercetare şi dezvoltare de la start-up-ul pe care l-a achiziţionat anul trecut. Tehnologia Fitbit le va permite utilizatorilor să îşi urmărească somnul, ritmul cardiac şi antrenamentele.

Ceasul rulează software-ul Wear OS de la Google, care le permite utilizatorilor să verifice mesajele şi să descarce muzică. De asemenea, utilizatorii pot obţine indicaţii cu ajutorul Google Maps sau îl pot conecta cu dispozitivele lor inteligente pentru casă, astfel încât să poată, de exemplu, să schimbe temperatura termostatului sau să se asigure că luminile sunt stinse.

Compania nu a oferit un preţ, dar a precizat că va fi un produs cu preţ premium.

Google va lansa în această vară cel mai nou telefon Pixel de buget, Pixel 6a, care are în mare parte acelaşi design ca Pixel 6, dar va fi puţin mai mic şi va costa 449 de dolari.

Google a promis o baterie care poate dura până la 72 de ore în modul Extreme Battery Saver, despre care a spus că este o premieră pentru telefoanele Pixel.

De asemenea, foloseşte Google Tensor, astfel încât telefonul de buget va avea aceeaşi putere ca şi Pixel 6 şi Pixel 6 Pro, care sunt mai scumpe.

Pixel 6a va primi, de asemenea, cinci ani de actualizări de securitate şi vine în trei culori.

Google a prezentat noile telefoane de top Pixel 7 şi Pixel 7 Pro. Acestea vor utiliza următoarea generaţie a cipului Google Tensor şi vor fi livrate cu Android 13.

Pixel 6 a devenit cel mai rapid vândut Pixel din toate timpurile. În primele şase luni de la lansare, 6 a vândut mai multe unităţi decât Pixel 4 şi Pixel 5 în primele şase luni combinate.

Google a prezentat, de asemenea, o nouă tabletă Android care va fi lansată în 2023 şi care va funcţiona, de asemenea, cu un cip Tensor. Compania nu a oferit mai multe detalii despre preţ, dar a spus că va fi un produs high-end.

Compania nu a mai lansat o tabletă de la Pixel Slate în 2018.

Google a anunţat, de asemenea, noile sale căşti Pixel Buds Pro, care vor fi disponibile pentru precomandă pe 21 iulie şi pe rafturi pe 28 iulie la preţul de 199 de dolari. Pixel Buds, care sunt disponibile în patru culori, au o autonomie de ascultare de 7 ore cu anulare a zgomotului sau de 11 ore fără.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici