Google revoluţionează lumea jocurilor cu bani reali în Play Store

  • Google extinde suportul pentru jocuri cu bani reali pe Play Store.
  • Va permite o gamă mai largă de aplicaţii real-money gaming (RMG) şi explorează un nou model de taxare.
4192 afișări
Imaginea articolului Google revoluţionează lumea jocurilor cu bani reali în Play Store

Google revoluţionează lumea jocurilor cu bani reali în Play Store

Google a anunţat planuri de extindere a suportului pentru jocuri cu bani reali (RMG) în Play Store, începând cu India, Brazilia şi Mexic în iunie, urmate de alte ţări, scrie Tech Crunch.

Măsura implică permiterea unei game mai largi de aplicaţii RMG, inclusiv cele legale, dar nereglementate în prezent. Google explorează, de asemenea, un nou model de taxare pentru servicii în cazul abonamentelor şi achiziţiilor în aplicaţie, în colaborare cu dezvoltatorii.

Compania îşi propune să reflecte economia unică şi diferitele modele de câştiguri din industria de jocuri. Politica actualizată va afecta aplicaţiile RMG, prelungind perioadele de graţie pentru aplicaţiile pilot până la 30 iunie.

De asemenea, Google intenţionează să introducă politici detaliate, incluzând limite de vârstă şi restricţii geografice, în lunile următoare. Noua taxă de serviciu pentru aplicaţiile RMG este semnificativă pentru veniturile Google Play Store în contextul presiunilor la nivel global pentru a permite dezvoltatorilor să utilizeze metode alternative de plată. Această iniţiativă urmează eforturile Google din 2021 de a include aplicaţii RMG, un pilot din 2022 în India pentru jocuri de tip daily fantasy sport (DFS) şi Rummy, dar şi un pilot similar în Mexic, ambele prelungite până la 30 iunie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici