PIXEL 8   Iată telefonul deştept care te poate ajuta la temele şcolare şi realizează fotografii extraordinare până la cel mai mic detaliu

  • PIXEL 8 a fost anunţat de Google şi se va lansa pe 12 octombrie.
  • Vlogger: telefonul nu vine cu hardware puternic, dar te va uimi cu software-ul inteligent
  • PIXEL 8 poate realiza fotografii până la cel mai mic detaliu şi scrie rezumate
1362 afișări
Imaginea articolului Iată telefonul deştept care te poate ajuta la temele şcolare şi realizează fotografii extraordinare până la cel mai mic detaliu

Google Pixel 8

Faceţi cunoştinţă cu noile telefoane Pixel, cu Google AI şi cele mai avansate camere Pixel de până acum, pe care le puteţi cumpăra cu un set de ceas Pixel Watch 2 (Wi-Fi) sau căşti wireless Pixel Buds Pro. 

GOOGLE a prezentat oficial seria Pixel 8.

Pixel 8 Pro va sosi cu acelaşi ecran de 6.7 inch ca şi Pixel 7 Pro, în vreme ce Pixel 8 scade în diagonală faţă de predecesor, ajungând la 6.17 inch (faţă de 6.3 inch cât avea Pixel 7).

Pro primeşte un upgrade de cameră, cu un senzor principal de 50 MP, o cameră de 48 MP ultrawide cu Macro Focus şi o cameră telephoto de 48 MP cu zoom optic 5X.

,,Vederea pe noapte, în întuneric, zgomotul care nu te va mai distrage, şi Real Tone, ca să arăţi exact ca tine. Face lucruri uimitoare, astfel încât să captezi cosmosul, să creezi lumina potrivită, să măreşti, să faci mini-mega. Sau schimbă asta. Asta. Şi asta. Grozav", aşa îşi face prezentarea noul telefon de la Google. 

Vloggerul Marques Brownlee spune că Pixel 8 poate să extragă rezumate din articole lungi, numai ideale pentru a-ţi uşura temele de acasă. 

,,Este atât de mult software, că Pixel este ca şi cum ar fi cel mai inteligent smartphone din cameră. Nu te va uimi cu cifre sau cu o calitate incredibilă, sau cu îmbunătăţiri masive sau ceva de genu. Te va uimi cu un software inteligent la fiecare colţ.  Sunt noi îmbunătăţiri la  asistentul virtual Google, că atunci când eşti pe o pagină de Chrome, poţi să-l rogi pe asistent să-şi facă un rezumat al unui articol şi foloseşte aceeaşi tehnologie ca Google Bard. Îţi va da rapid 3-4 bule cu mare acurateţe. Mesageria este mai rapidă şi mai precisă". 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici