Imagini spectaculoase sute de mii de fluturi în zbor suprinse cu ajutorul unui "Robot Colibri"

  • Robotul Colibri arătă aproape la fel ca o pasăre reală
  • Camera spion a surprins jumătate de milion de fluturi
  • Fluturii au fost filmaţi de la o distanţă extrem de mică
1169 afișări
Imaginea articolului  Imagini spectaculoase sute de mii de fluturi în zbor suprinse cu ajutorul unui "Robot Colibri"

Imagini spectaculoase sute de mii de fluturi în zbor suprinse cu ajutorul unui "Robot Colibri"

Şi tu te bucurai când un fluture viu colorat zbura pe lângă tine? Dacă da, atunci ce urmează să-ţi arăt te va face să zâmbeşti. Este vorba nu de unul, nu de o sută, ci de jumătate de milion de fluturi filmaţi laolaltă.

Aceste imagini au fost filmate de o camera spion, de pe o pasăre Colibri robot. Arată atât de real, încât poţi să o confunzi cu o pasăre adevărată. Pe fluturi i-a păcălit!

Colibri nu este o pasăre răpitoare, ci se hrăneşte cu nectar. Fluturii ştiu asta, aşa că i-au dat voie robotului să-i filmeze de-aproape.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici