Insta360 Go 2, camera de acţiune de dimensiuni mici, care poate fi purtată la gât

  • Insta360 Go 2 este o cameră de acţiune de dimensiuni mici
  • Cântăreşte doar 27 de grame şi costă 299 de dolari
  • Este o alternativă mai accesibilă ca preţ pentru GoPro Hero 9
312 afișări
Imaginea articolului Insta360 Go 2, camera de acţiune de dimensiuni mici, care poate fi purtată la gât

Insta360 Go 2, camera de acţiune de dimensiuni mici, care poate fi purtată la gât

Smartphone-ul a făcut mai uşor ca oricând să poţi filma totul în jurul tău când vrei. Şi devine şi mai simplu de acum. Cu o cameră cât degetul mic de la mână.

Compania Insta360 a lansat noua cameră de mici dimensiuni, Go 2. Cântăreşte doar 27 de grame şi are un magnet puternic. O poţi prinde de orice suprafaţă să filmezi. Se poate prinde de casca bicicletei sau chiar şi de adidas.

Filmează la rezoluţie Full HD şi este ideală pentru vlogging. Nu are stabilizator la fel de bun ca rivalul GoPro, însă şi costă cu 100 de dolari mai puţin.

Go 2 vine cu un medalion magnetic special. 

„Acest medalion. Îl pui sub bluza pe care o porţi şi camera se prinde imediat. E atât de ciudat. Când înregistrezi din această perspectivă, pare că eşti în propriul tău joc video.

Oare ne îndreptăm către o lume unde toată lumea va înregistra totul? Poate că da. Dacă aceste camere mici progresează atât de rapid, pot vedea un asemenea viitor”, spune Arun Maini, tech youtuber.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici