iPhone 12, testul camerei ultrawide. Când va ajunge smartphone-ul în România

  • Apple a lansat iPhone 12 şi 12 Pro iar primele recenzii au apărut online
  • Unul dintre cei mai populari youtuberi a comparat camera de pe iPhone 12 cu cea de pe iPhone 11
  • Diferenţa este sesizabilă în aproape fiecare caz
3898 afișări
Imaginea articolului iPhone 12, testul camerei ultrawide. Când va ajunge smartphone-ul în România

iPhone 12, testul camerei. Când va ajunge în România

Dacă eşti unul dintre cei interesaţi de noul iPhone 12, unul dintre principalele motive este legat de cameră. Ei bine, acum îţi putem spune cât de bună este.

Apple a scos la vânzare momentan doar două modele de iPhone 12: versiunea clasică şi cea Pro. Diferenţa este de 200 de dolari între cele două modele, asta pentru că iPhone 12 Pro are un senzor în plus şi un scanner numit LiDAR care ajută la fotografie. Ca să îţi faci o idee cum sunt noile camere, un youtuber cu milioane de fani a comparat camerele de pe cele două telefoane cu cea de pe iPhone 11 Pro, telefonul lansat acum mai bine de un an. Priveşte concluzia lui.
 
  • „Am vrut să încep cu această fotografie făcută cu camera ultrawide a telefonului. Pentru că veţi vedea ceva oarecum neobişnuit. Deşi senzorul ultrawide de pe aceste telefoane este identic, dar fotografiile de pe ambele modele de iPhone 12 arată mai bine. Sau aici. Totul de la textura podelei până la detaliile din candelabrul de deasupra sunt mai bune pe iPhone 12. De ce? Ei bine, este datorită a ceea ce se numeşte Deep Fusion. De fiecare dată când faci o fotografie cu noile iPhone-uri, acestea fac de fapt 9 poze cu expuneri diferite. Apoi trece prin toate şi alege cele mai bune părţi din fiecare şi le uneşte”, explică Arun Maini, Youtuber
 
              
 
 
iPhone 12 şi 12 Pro vor veni şi în România în săptămânile următoare. Au competiţie serioasă de la Xiaomi care a lansat seria Mi10 T sau vechea rivală Samsung şi seria Note 20.
 

iPhone 12 şi 12 Pro vor veni şi în România în săptămânile următoare. Au competiţie serioasă de la Xiaomi care a lansat seria Mi10 T sau vechea rivală Samsung şi seria Note 20.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici