Meta lansează instrumente software de inteligenţă artificială

  • Meta Platforms vine cu noutăţi.
  • Meta lansează instrumente software de inteligenţă artificială pentru a uşura comutarea între cipurile Nvidia şi AMD.
552 afișări
Imaginea articolului Meta lansează instrumente software de inteligenţă artificială
Meta Platforms,  compania mamă a Facebook, a lansat un nou set de instrumente software gratuite pentru aplicaţiile de inteligenţă artificială, care ar putea facilita comutarea între diferite cipuri de bază pentru dezvoltatori. 
 
Noua platformă de inteligenţă artificială open-source a Meta se bazează pe platforma open-source PyTorch şi poate ajuta codul să ruleze de până la 12 ori mai repede pe cipul A100 sau de până la patru ori mai repede pe cipul MI250 al Advanced Micro Devices Inc, arată Reuters.
 
Software-ul a devenit un câmp de luptă principal pentru producătorii de cipuri care încearcă să construiască un ecosistem de dezvoltatori care să le folosească cipurile. Platforma CUDA de la Nvidia a fost cea mai populară până acum pentru activitatea de inteligenţă artificială.
 
Meta, care utilizează, de asemenea, cipuri Nvidia în centrele sale de date, este de mult timp un susţinător al hardware-ului şi software-ului open-source. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici