Modelul de maşină Ferrari Portofino M primeşte îmbunătăţiri demne de anul 2020. Iată care sunt noile dotări

  • Ferrari Portofino primeşte un upgrade serios la Portofino M
  • Noul model este mai puternic, mai rapid şi adus la zi cu tehnologia
  • Puterea noului model este similară cu Ferrari Roma – 621 de cai putere
910 afișări
Imaginea articolului Modelul de maşină Ferrari Portofino M primeşte îmbunătăţiri demne de anul 2020. Iată care sunt noile dotări

Sursă foto: captură Youtube

Ferrari Portofino, cel mai ieftin model Ferrari tocmai a primit un update serios. Ferrari Portofino M are acum aceeaşi putere ca vărul său, Ferrari Roma.

Noul model îmbunătăţit are 621 de cai putere la dispoziţie, faţă de cei 592 ai modelului iniţial, generaţie de un motor twin-turbo de 3,8 litri. Vechea cutie de viteze, cu 7 trepte, a fost înlocuită cu una cu 8 trepte, cu ambreiaj dublu.

Noul aport de putere nu face bolidul cu mult mai rapid ca modelul din 2017, totuşi atinge suta de kilometri cu jumătate de secundă mai devreme. Diferenţa e sesizabilă însă la timpul cu care atinge 200 de kilometri pe oră - doar 9,8 secunde, faţă de 10,8 secunde.

Modelul Ferrari Portofino a beneficiat de un face lift pentru luminile faţă şi spate, care o face să arate mai cizelată ca înainte. Apare în plus modul Race şi facilităţi demne de anul 2020: cruise-control adaptiv, avertizări pentru unghiul mort sau părăsirea benzii de rulare şi o cameră cu vedere 360 de grade.

Cât despre preţ, e cert e că va fi mai mare decât 215.000 de dolari, cât era versiunea originală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici