Noile modele de iPhone lansate de Apple mizează pe tehnologia 5G. De ce?

  • Apple a lansat 4 telefoane: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max
  • Preţurile telefoanelor pleacă de la 699 de dolari şi ajung până la 1.399 de dolari
  • iPhone 12 şi 12 Pro vor fi disponibile de pe 23 octombrie, în timp ce 12 mini şi 12 Pro Max din noiembrie
479 afișări
Imaginea articolului Noile modele de iPhone lansate de Apple mizează pe tehnologia 5G. De ce?

sursa foto: apple.com

Cu siguranţă ai aflat deja că Apple a lansat patru telefoane noi. Sunt primele iPhone-uri care vin cu tehnologie 5G şi pe asta mizează Apple în următorul an. CITEŞTE aici despre cum a decurs evenimentul de lansare.

Dar cu ce vin în plus faţă de generaţia precedentă?

Anul acesta Apple şi-a concentrat toate forţele pe tehnologia 5G. Dacă ai fi luat o gură de cafea la fiecare 5G spus în timpul evenimentului, nu mai dormeai vreo două zile. Apple s-a lăudat că datorită tehnologiei 5G vei putea să vezi simultan 5 streamuri de la meciurile de fotbal, chiar dacă eşti pe stadion.  Problema este că nimeni nu poate ajunge pe stadion în pandemie.

Adrian Seceleanu de la Ziarul Financiar îţi explică de ce a mizat atât de mult Apple pe tehnologia 5G.

Adrian Seceleanu, Ziarul Financiar: În primul rând, trebuie spus că Apple s-a concentrat pe tehnologia viitorului mergând atât de mult pe 5G. Este clar că toată lumea merge în această direcţie. Şi în România, într-adevăr, acoperirea reţelelor 5G este încă una destul de mică. În principal, în oraşele mari, în special în Bucureşti avem cea mai bună acoperire. Dar, chiar dacă este aşa, să ne aducem aminte că şi cu 3G, şi cu 4G, cu generaţiile anterioare de comunicaţii mobile s-a întâmplat la fel.

Lansarea noului iPhone a atras numeroase meme-uri pe internet. Design-ul care a adus aminte de un telefon de acum 7 ani a fost principalul motiv.

De asemenea, utilizatorii nu au ezitat să ironizeze Apple pentru faptul că noul telefon vine fără încărcător în cutie. Acesta trebuie cumpărat separat.

A mai existat o nemulţumire a specialiştilor în gadgeturi.

Marques Brownlee, youtuber: Poate că ai observat că a existat un lucru care a lipsit. Cel puţin un lucru pe care eu speram să-l vedem şi anume ProMotion. O rata mare de refresh. 120Hz. Nu este pe noile iPhone-uri. Nu este pe iPhone 12 Pro sau 12 Pro Max 14.24

Noile iPhone-uri vor ajunge rapid la utilizatori. De pe 23 octombrie sunt disponibile iPhone 12 şi 12 Pro, în timp ce la jumătatea lui noiembrie poţi pune mâna pe iPhone 12 mini sau 12 Pro Max.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici