Noul volan de la Logitech îţi dă senzaţia că eşti pe scaunul unui pilot, într-o cursă reală

  • Logitech G923 are tehnologie feedback pentru mai mult realism
  • Tehnologia te face să simţi denivelările de pe traseu şi aderenţa cauciucurilor la curbe
  • Volanul vine şi cu un set de trei pedale metalice
449 afișări
Imaginea articolului Noul volan de la Logitech îţi dă senzaţia că eşti pe scaunul unui pilot, într-o cursă reală

Sursă foto: Engadget

Dacă iei în serios jocurile de curse de maşini, ştii că un simplu controller nu-ţi ajunge. Un volan e mult mai potrivit ca să te simţi în scaunul de pilot. Numai că Logitech a dus experienţa şi mai departe.

Noul lor volan pentru PS4, Xbox One şi PC are tehnologie de feedback care te face să simţi denivelările traseului sau aderenţa cauciucurilor la curbe. Volanul învelit în piele vine cu un set de trei pedale metalice, în care vei simţi presiunea frânei, acceleraţiei şi ambreiajul.

Alex este gamer şi îşi dorea de mult aşa ceva şi aproape a ghicit preţul corect, 400 de dolari.

„O fi anul ăsta cum o fi, dar văd că în materie de tehnologie, cel puţin pentru gaming, evoluează extraordinar de mult. Noul volan de la Logitech, G923, detectează denivelările, adică simţi denivelarea în sine, ceea ce este un mare plus pentru un controller. Toată lumea îşi doareşte asta de foarte mult timp, inclusiv eu şi aş fi dispus să dau undeva la 300-400 de dolari pentru aşa ceva, cred că merită”, a spus Alex. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici