O mamă şi fiica ei vor efectua o călătorie de vis în spaţiu. Vor fi însoţite de un astronaut diagnosticat cu Parkinson, fost canoist olimpic

  • Virgin Galactic este o companie spaţială fondată de Richard Branson în 2004.
  • Compania se află la a doua misiune spaţială comercială cu turişti.
  • Echipajul #Galactic02 este compus dintr-un canoist olimpic şi un duo mamă-fiică din Caraibe.
682 afișări
Imaginea articolului O mamă şi fiica ei vor efectua o călătorie de vis în spaţiu. Vor fi însoţite de un astronaut diagnosticat cu Parkinson, fost canoist olimpic

Sursa- Virgin Galactic

Cel de-al doilea zbor spaţial comercial al Virgin Galactic va transporta trei pasageri în spaţiu. 

Compania britanică spaţială privată se doreşte a fi un rival serios pentru compania americană SpaceX. Virgin Galactic promite că va atinge mai multe recorduri istorice.

Aceasta promovează ideea de a lărgi accesul la spaţiul cosmic pentru mai multe persoane, indiferent de sex, culoare sau afecţiune.

Avionul spaţial suborbital VSS Unity propulsat de rachete îi va transporta pe britanicul Jon Goodwin, un canoist olimpic în vârstă de 80 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu Boala Parkinson din 2014.  

,,Am fost la Jocurile Olimpice din 1972. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu un aventurier", a spus Jon Goodwin. Acesta le va însoţi pe Keisha Schahaff şi Anastatia Mayers, un duo mamă-fiică din Caraibe. Ele şi-au câştigat locurile în urma unei extrageri cu fonduri pentru o organizaţie non-profit. 

,,Am zburat cu fiica mea într-un [avion Virgin Atlantic ce se deplasa din Antigua şi Barbuda spre Londra] şi a apărut o reclamă cu <<ţi-ai dori să devii un astronaut, ai vrea să te duci în spaţiu >> şi eu am spus DA", a declarat Keisha entuziasmată. 

Keisha este de profesie un antrenor de viaţă (life coach). 

Misiunea va putea fi urmărită în direct prin transmisiuni video.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici