Procesoarele Apple dau startul unei noi ere pentru MacBook. VIDEO: Primele review-uri pentru MacBook Air şi MacBook Pro

  • Pentru prima dată, procesorul de pe MacBook este creat de Apple
  • Review-urile pentru MacBook Air şi MacBook Pro au apărut
  • Air va costa 999 de dolari, în timp ce Pro are un preţ de 1.299 de dolari
314 afișări
Imaginea articolului Procesoarele Apple dau startul unei noi ere pentru MacBook. VIDEO: Primele review-uri pentru MacBook Air şi MacBook Pro

FOTO: YouTube The Verge

Când mizezi totul pe o singură carte, trebuie să te asiguri că e imbatabilă. Asta a făcut Apple cu noile laptopuri.

Anunţate săptămâna trecută, MacBook Air şi Pro sunt primele laptopuri Apple care vin cu procesorul M1. Acesta a fost creat tot de Apple şi reuneşte mai multe componente într-un singur cip puternic. Iar Apple a decis să vândă doar aceste modele de acum încolo.
 
Din fericire pentru compania americană, primele concluzii sunt pozitive. Recenziile specialiştilor au apărut şi laudă noile laptopuri pentru performanţele realizate. Există şi câteva minusuri: camera pentru conferinţele video a dezamăgit, în timp ce aplicaţiile de pe iPhone sau iPad nu sunt optimizate suficient de bine. Totuşi, sunt detalii minore, spun jurnaliştii americani.
 
Dieter Bohn, tech reviewer The Verge: „E groaznică. Este în continuare la rezoluţie 720p iar Apple are acest procesor de imagine în cipul M1 care ar trebui să facă imaginea mai bună. Dar în schimb o face o imagine procesată a uneia urâte.”
 
Nilay Patel, tech reviewer The Verge: „Serios, singurul defect al acestor laptopuri este că Apple insistă să folosească camere video oribile. În afara de acest lucru, vedem un salt uriaş al performanţelor şi o durată de viaţă a bateriei semnificativ mai mare pentru acelaşi preţ ca modelele precedente.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici