(P) Eşti gata pentru o vară fără limite alături de noul tău HUAWEI WATCH GT 3 Pro?

225 afișări
Imaginea articolului (P) Eşti gata pentru o vară fără limite alături de noul tău HUAWEI WATCH GT 3 Pro?

Vara este perioadă în care vrei să fii mai liber, mai activ şi să faci mai mult sport, singur sau cu prietenii. De cele mai multe ori, trăim vara în mişcare şi avem nevoie de un partener care să ne susţină stilul de viaţă. 

 
Pentru toate bucuriile verii, dar şi pentru toate celelalte momente din viaţa ta, HUAWEI a creat un nou smartwatch dedicat nevoilor tale, fie că eşti sportiv de performanţă sau doar adeptul unei vieţi sănătoase. 
 
HUAWEI WATCH GT 3 Pro s-a născut din dorinţa de a-i oferi utilizatorului inovaţie la purtător, iar tehnologia de vârf este egalată doar de design-ul premium, care se poate observa atât în cazul variantei din titan, cât şi a celei din ceramică. 
 
Este nevoie de o singură privire atentă la detaliile acestuia pentru a înţelege că este un smartwatch care se potriveşte la încheietură în orice ocazie, de la sala de antrenament şi până la serile de festival sau de ieşit cu prietenii. 
 

Pe locuri, fiţi gata, HUAWEI!

 
Acum este momentul perfect să te convingi de promisiunea pe care o face HUAWEI WATCH GT 3 Pro utilizatorului, întrucât a început vara pe care o aşteptai de mult timp. 
 
Noul ceas este echipat cu peste 100 de moduri de antrenament, printre care se numără atât activităţi de interior, cât şi de exterior. Spre exemplu, acest dispozitiv de ultimă generaţie suportă chiar şi antrenamente precum scufundări libere sau golf. 
 
Mai mult, dacă eşti pasionat de scufundări trebuie să ştii că poţi purta HUAWEI WATCH GT 3 Pro până la o adâncime de 30 de metri, conform testelor derulate până acum. Acesta rezistă şi la apă sărată şi poate fi expus la diferite temperaturi şi şocuri. 
 
O parte din design-ul atractiv premium cu aer modern al ceasului stă şi în carcasa de ceramică de pe spatele dispozitivului. Totuşi, sub ea poate fi observată inovaţia pusă la lucru pentru tine.
Concret, HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu funcţii de sănătate noi, mai precise ca oricând. Una dintre acestea este funcţia EKG, în contextul în care aplicaţia Huawei include un senzor EKG performant, care realizează măsurători în timp real. 
 
Soluţia este certificată ca dispozitiv medical de Clasa II de către Administraţia Naţională a Produselor Medicale din China şi oferă în timp real informaţii precum ritmul sinusal sau fibrilaţia artrială. 
 
Toate acestea sunt la dispoziţia ta în orice clipă, în contextul în care HUAWEI WATCH GT 3 Pro moşteneşte durata de viaţă prelungită a bateriei din seria GT. 
 
În cazul HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, durata de viaţă a bateriei este una prelungită, oferind o autonomie de 14 zile dacă dispozitivul este utilizat în mod obişnuit, respectiv 8 zile dacă utilizarea este una intensă. 
 
De cealaltă parte, WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition promite o autonomie de 7 zile pentru o utilizare obişnuită, respectiv 4 zile în cazul unui mod de utilizare intensă. 
 
Nu în ultimul rând, dispozitivul include încărcare wireless, iar viteza de încărcare este cu 30% mai mare în comparaţie cu modelul WATCH GT 2 Pro. Astfel, noua generaţie din familia WATCH GT este gata de plecare atunci când eşti şi tu. 
 

Se potriveşte la orice

 
Oricare dintre variantele HUAWEI WATCH GT 3 Pro se potriveşte cu fiecare ţinută pe care o alegi, ba chiar te-ar putea ajuta să îţi pui outfitul în valoare. Nu vei fi dezamăgit de mixul de materiale premium şi ecran mare ultra-clar. 
 
În cazul variantei cu carcasă din titan, aceasta este echipată cu un ecran AMOLED de 1,43 inci, cu rezoluţie HD 466 x 466, oferind mai multă claritate decât versiunile anterioare. 
 
Proiectată pentru a rezista în timp, carcasa din titan a fost şlefuită pentru a avea un finisaj tridimensional. Totodată, ecranul este fabricat din sticlă de safir şi are o duritate similară cu cea a diamantului, iar partea din spate este realizată din ceramică high-tech.
 
Este interesant de ştiut că a fost nevoie de peste 60 de procese pentru a trece de la pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit. De asemenea, ceasul poate simţi chiar şi cele mai mici modificări ale temperaturii corpului, datorită materialelor alese de creatori. 
 
În plus, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition dispune o coroană rotativă 3D tactilă în stilul unui ceas tradiţional. Aceasta îi permite utilizatorului să facă zoom in şi zoom out, să treacă de la o interfaţă la alta sau să ajusteze setările, totul printr-o simplă rotire.
 
De cealaltă parte, povestea variantei WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition este una interesantă, care merge dincolo de designul elegant în care farmecul metalului se lasă completat de simplitatea ceramicii. 
 
„Naşterea lui Venus” – capodopera lui Botticelli – a servit drept inspiraţie pentru designul ramei aurii şi argintii cu model de scoică şi al celor 24 de onduleuri rafinate, care ridică ceasul la rangul unei opere de artă.
 
Fiecare ceas din ediţia ceramică a trecut prin 13 procese de şlefuire cu abrazivi diamantaţi timp de 10 zile înainte de a părăsi fabrica. În mod interesant, cadranul cu flori al acestui model îşi schimbă forma de-a lungul orelor, adică înfloreşte şi se închide pentru a simboliza trecerea timpului.
 
La fel ca varianta din titan, cea din ceramică dispune de o lentilă din sticlă de safir, extrem de dură, ceea ce o face foarte rezistentă la zgârieturi şi spargere. 
 
Modelul Ceramic Edition vine cu un ecran color AMOLED de 1,32 inci cu rezoluţie HD 466 x 466, completând experienţa printr-o calitate impecabilă a imaginii. 
 

Cât costă WATCH GT 3 Pro

 
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, varianta pentru femei, va fi disponibil pentru precomandă din 18 mai, la preţul recomandat de 2199 lei pentru modelul Silver, brăţara de piele şi la preţul de 2699 lei pentru modelul Shallow Gold, brăţara din ceramică).
 
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, varianta pentru bărbaţi, va fi disponibil la preţul recomandat de 1899 lei pentru modelul Classic Edition, brăţara de piele / Active Editon, brăţara de silicon şi la preţul recomandat de 2399 lei pentru modelul Elite Edition, brăţara din titan.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici