(P) Impactul digitalizării în managementul resurselor

„Un Software ERP vă poate transforma business-ul în mod digital, având un impact semnificativ asupra companiilor moderne şi a digitalizării acestora. Un ERP este un sistem complex, alcătuit din diferite aplicaţii de planificare a resurselor companiei, ce sunt interconectate la o singură bază de date. Sistemele ERP, deşi sunt utilizate pentru desfăşurarea activităţilor zilnice, sunt sisteme complexe integrate cu cele mai recente tehnologii, cum ar fi automatizarea proceselor şi analiza predictivă.”, afirmă Adrian Staicu, Custom Software Manager

198 afișări
Imaginea articolului (P) Impactul digitalizării în managementul resurselor

Importanţa transformării digitale

După cum sugerează şi termenul, transformarea digitală este un proces care conduce operaţiunile de business către digitalizare, valorificând astfel tehnologiile de ultimă generaţie pentru creşterea productivităţii şi eficienţei. Pe scurt, transformarea digitală se referă la integrarea tehnologiilor digitale de către companii şi la impactul acestor tehnologii asupra societăţii.

De asemenea, scopul său este să aducă o creştere semnificativă pentru orice companie, , să îmbunătăţească serviciile pentru clienţi şi să menţină conformitatea cu legile predominante. Scopul final al transformării digitale este acela de a ne transforma viaţa de zi cu zi, aducând mai mult confort şi comoditate.

Importanţa unui sistem ERP

Un sistem ERP are un impact major asupra transformării digitale, deoarece acesta are capacitatea de a aduce schimbări revoluţionare în diverse procese din cadrul companiei. Iată câteva modalităţi prin care un sistem ERP, precum cel oferit de htss, poate contribui la transformarea digitală a business-ului tău:

1.Avantaj competitiv

Implementarea unui sistem ERP oferă producătorilor posibilitatea de a analiza şi de a preîntâmpina mai eficient nevoile clienţilor, ajutându-i să găsească noi oportunităţi prin adoptarea unor strategii mai bune de îmbunătăţire a proceselor de producţie.

2.ERP stocat în cloud

„Integrarea în cloud este un alt beneficiu al unui sistem ERP care veste inclus în procesul de transformare digitală. De la accesul de oriunde la o mai bună utilizare a resurselor disponibile, software-ul bazat pe cloud funcţionează extrem de rapid, sigur şi permite instalarea oricărui tip de platformă modernă, fără a încetini activitatea companiei.

 

„Desigur, există şi companii care preferă să implementeze sisteme on-premise, dar care permit urcarea lor ulterioară în cloud. Astfel, chiar dacă iniţial se doreşte un anumit scenariu de implementare, acesta poate fi uşor migrat în cloud, în funcţie de nevoia clientului, în ritmul propriu, pe baza strategiei individuale de business şi a resurselor.”, adaugă Adrian Staicu, Custom Software Manager

3.Luarea deciziilor

O bază de date centralizată (o sursă unică) ajută ca informaţiile să circule liber în cadrul oricărei companii, iar sistemele ERP oferă tocmai această funcţionalitate direct din platformă. Maximizarea datelor companiei poate fi realizată cu ajutorul unui program cuprinzător de management al datelor.

4.Costuri reduse

Un sistem ERP robust are potenţialul de a transforma activitatea unui producător prin reducerea costurilor operaţionale, îmbunătăţind totodată eficienţa şi productivitatea companiei. Automatizarea unui proces de producţie care necesită multă muncă şi timp rezultă în resurse realocate sau reinvestite către alte sectoare sau activităţi.

htss te poate ajuta în procesul de digitalizare a companiei tale prin soluţii ERP dezvoltate de către o echipă de profesionişti care îţi poate oferi consultanţă pe tot parcursul acestui process. Un sistem ERP este un pas crucial în transformarea digitală a oricărei companii. Pentru mai multe informaţii şi un demo personalizat, contactaţi-ne!

Despre High-Tech Systems & Software

Htss este o companie IT&C specializată în furnizarea de soluţii software de business. Înfiinţată în 2012, htss şi-a dezvoltat rapid portofoliul de clienţi datorită preocupării pentru inovare, suport rapid şi de calitate. Astăzi, portofoliul companiei numără peste 1000 de clienţi din 11 ţări, printre cele mai căutate soluţii proprii fiind: Pharmaceutical – software de gestiune a farmaciilor; telemedica – soluţie de telemedicină; omnimedica – solutie software pentru clinici si spitale; shiftin – software de planificare automata a turelor de lucru sau mindclass – platformă de e-learning.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici