Puterea stă în criptomonede. „România trebuie să susţină proiectele antreprenoriale de tehnologie”

  • Start-up-ul Humans a creat o tehnologie unică pentru identitatea digitală a unei persoane.
  • Platforma este în versiunea beta şi a fost creată fără o susţinere din partea autorităţilor.
  • Metoda Proof-of-Human foloseşte biometria ca formă de validare umană, în context blockchain.
356 afișări
Imaginea articolului Puterea stă în criptomonede. „România trebuie să susţină proiectele antreprenoriale de tehnologie”

Puterea stă în criptomonede. „România trebuie să susţină proiectele antreprenoriale de tehnologie”

Start-up-ul Humans este prima companie din România care lansează o tehnologie unică la nivel mondial. Mecanismul din spatele tehnologiei solicită o dovadă de umanitate şi confirmă că în spatele inteligenţei artificiale se află o persoană reală. Sabin Dima, fondator Humans, ne spune cum crede el că va arăta viitorul criptomonedelor.

„Sunt sigur că reprezintă viitorul, iar în 5 ani cu atât mai mult va întra în masa de auction. Viitorul va fi creat de ecosisteme descentralizate, iar blockchain-ul şi criptomonedele sunt instrumentul perfect pentru a crea comunităţi şi economii aliniate aceluiaşi obiectiv”, a spus Sabin Dima, fondator Humans.
 
Platforma este momentan în versiunea beta, iar cei implicaţi sunt mai mult din afara ţării. Autorităţile nu ajută suficient, crede Dima. 
 
„România trebuie să susţină proiectele antreprenoriale, start-up-urile de tehnologie, dar cel mai important trebuie să aibă mai mult curaj. Identitatea digitală a fost şi este o necesitate. Trebuie nu doar să ne protejăm datele noastre digitale, ci să le folosim într-un mod care să ne ajute”, a continuat acesta.
 
Humans este o platformă ce integrează date, tehnologii şi business-uri în acelaşi loc. Va ajuta atât creatorii de conţinut, cât şi companiile.
 
„Humans dă posibilitatea persoanelor şi a business-urilor să scaneze producţia de video şi media folosind multiple tehnologii de inteligenţă artificială într-un singur loc. Într-un mediu sigur, transparent şi etic. Spre exemplu, cu Humans poţi transforma o pagină web într-un video în mod automat, fără prezenţa unei persoane sau o echipă de creaţie”, a afirmat Sabin Dima.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici