Robotul de gheaţă, noua invenţie a cercetătorilor. Se reface singur la temperaturi scăzute

  • IceBot este un robot creat de către GRASP Lab la Universitatea din Pennsylvania.
  • Robotul a fost creat handmade şi este alcătuit din gheaţă.
  • În primă fază, robotul va fi folosit la explorare în Antarctica.
378 afișări
Imaginea articolului Robotul de gheaţă, noua invenţie a cercetătorilor. Se reface singur la temperaturi scăzute

Robotul de gheaţă, noua inveţie a cercetătorilor. Se reface singur la temperaturi scăzute

Sunt construiţi roboţi care să fie trimişi pe alte planete, de mult timp, însă ultimul apărut este total atipic, pentru că este alcătuit din gheaţă.

IceBot este un robot creat manual de cercetători de la Universitatea din Pennsylvania. Aceştia au vrut să demonstreze cum poate funcţiona un astfel de robot care apoi poate fi folosit în mai multe moduri.
 
În primă fază, în explorare în Antartica unde ar rămâne intact la temperaturile scăzute. Însă apoi IceBot ar putea ajunge în Spaţiu. Motivul? Robotul poate să fie programat să se repare de unul singur pe o planetă cu temperaturi scăzute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici