Rockstar Games anunţă un trailer ”Grand Theft Auto 6” în luna decembrie

  • După aproape un deceniu de zvonuri şi speculaţii, Rockstar Games a anunţat că va lansa trailer-ul mult aşteptat pentru următorul joc din seria ”Grand Theft Auto” (probabil GTA 6) în luna decembrie.
  • Deşi locaţia şi personajele jocului au fost subiectul unor scurgeri de informaţii, fanii aşteaptă cu nerăbdare detaliile din trailer-ul care ar putea fi prezentat pe 7 decembrie 2023 la The Game Awards.
1160 afișări
Imaginea articolului Rockstar Games anunţă un trailer ”Grand Theft Auto 6” în luna decembrie

Rockstar Games anunţa un trailer ”Grand Theft Auto 6” în luna decembrie

După aproape un deceniu de zvonuri, scurgeri de informaţii şi speculaţii despre următorul joc ”Grand Theft Auto” (GTA), Rockstar Games a făcut un anunţ surpriză pe platforma X (fosta Twitter) că următorul GTA, cel mai probabil denumit ”Grand Theft Auto 6”, va primi trailer-ul mult aşteptat în luna decembrie a acestui an. Cel care a făcut anunţul a fost nimeni altul decât Sam Houser, co-fondatorul companiei, care nu a dezvăluit prea multe detalii, cu excepţia confirmării lansării trailer-ului la începutul lunii decembrie 2023.

Deşi locul lansării trailer-ului nu este confirmat încă, nu ar fi exclus ca acesta să fie prezentat la The Game Awards, eveniment programat pentru 7 decembrie 2023. Este cunoscut faptul că de-a lungul anilor multe dezvăluiri importante legate de jocuri au fost găzduite în cadrul The Game Awards, dar cei de la Rockstar Games au capacitatea de a atrage atenţia asupra lor prin lansarea trailer-ului independent de evenimentul programat în decembrie.

În ceea ce priveşte conţinutul jocului în sine, o scurgere masivă de informaţii a avut loc la finalul anului 2022, care a oferit o idee de bază jucătorilor despre ceea ce pregăteşte dezvoltatorul de jocuri video. Toate indiciile duc către revenirea acţiunii în Vice City, o interpretare marca Rockstar a oraşului Miami, Florida, care a fost prezentat ultima dată în jocul Vice City Stories din 2006. De asemenea, se aşteaptă să existe mai mulţi protagonişti jucabili, inclusiv prima protagonistă feminină din seria de jocuri. Cu toate acestea, detalii suplimentare vor fi cunoscute abia odată cu lansarea trailer-ului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici