Salvează pisicile de COVID. Cat Colony Crisis, noul joc pentru PC, Android şi iOS

  • Cat Colony Crisis este un nou joc pentru PC, Android şi iOS
  • În joc trebuie să gestionezi un grup de pisici în timpul unei pandemii
  • Jocul era iniţial diferit, însă a fost modificat după izbucnirea pandemiei
415 afișări
Imaginea articolului Salvează pisicile de COVID. Cat Colony Crisis, noul joc pentru PC, Android şi iOS

Cat Colony Crisis FOTO Captură video Youtube

Pentru anumiţi oameni, pandemia a fost doar o joacă. Pentru ceilalţi există varianta de a te juca cu pandemia. Mai ales că jocul este cu şi despre pisici.

Cat Colony Crisis este un nou joc care să îi ţină pe utilizatori cu ochii în telefon. Trebuia să aibă alt nume şi altă poveste. Însă pandemia i-a dat idei dezvoltatorului Devil's Cider Games. Astfel, acum jocul este despre cum poţi salva un grup de pisici în timpul pandemiei. În joc controlezi o navă spacială plină cu pisici când încep să se îmbolnăvească din cauza unui virus misterios.
 
Misiunea jucătorilor este să ia măsurile corecte de carantinare astfel încât virusul să nu se răspândească în toată colonia. Jocul a fost comparat cu Among Us, cel care a provocat senzaţie în online în 2020. Inclusiv Alexandria Ocasio-Cortez a făcut un streaming de ore bune care a adus zeci de mii de vizualizări.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici