Samsung continuă lupta cu Apple. Cum arată noile sale laptopuri inspirate de la telefoane

  • Samsung a lansat 4 modele noi de laptopuri şi a anunţat parteneriate cu Intel şi Microsoft.
  • A fost a treia lansare pentru Samsung după ce a prezentat noile serii Galaxy S21 şi Galaxy A.
  • Galaxy Book Pro 360 vine cu ecran cu touchscreen şi stylus S-Pen.
625 afișări
Imaginea articolului Samsung continuă lupta cu Apple. Cum arată noile sale laptopuri inspirate de la telefoane

Sursa foto: Youtube

Samsung continuă lupta de la distanţă cu Apple. Ultima lansare Samsung a adus în prim-plan o nouă serie de laptopuri.

Cum Apple a renunţat la Intel pentru a crea propriile procesoare, Samsung a profitat din plin. A anunţat un nou parteneriat şi cu aceştia, dar şi cu Microsoft. Astfel, au prezentat trei laptopuri din seria Galaxy Book. Cel mai puternic dintre ele este Book Pro360 care vine şi cu ecran cu touchscreen şi suport pentru S-Pen. Samsung s-a inspirat de la telefoane pentru noile laptopuri: sunt uşoare şi vin cu ecran OLED. Preţurile pleacă de la 700 de dolari şi pot ajunge până la 1.500, în funcţie de configuraţie şi diagonala display-ului. 
 
„Ambele laptopuri sunt uşoare, ultra-portabile şi au ecrane foarte bune şi au fost create de către o companie care este foarte bună în a face laptopuri ultra-portabile cu ecranuri cu ecrane bune. Până acum totul este în regulă. Dar întrebarea care se va pune: cât de bine pot aceste laptopuri să execute celelalte sarcini fundamentale? Precum durata de viaţă a bateriei, performanţa şi calitatea audio. Până la urmă, vorbim despre laptopuri pentru consumatori aflate în zona de preţ de 1.000 de dolari şi vrei ca funcţionalitatea care iese în evidenţă să fie un bonus, nu ceva pentru care sacrifici alte lucruri”, editor The Verge.
 
CÂT COSTĂ NOILE LAPTOPURI SAMSUNG
  • 1.000 $ - Galaxy Book Pro 13.3 inci
  • 1.100 $ - Galaxy Book Pro 15.6 inci
  • 1.200 $ - Galaxy Book Pro360 13.3 inci
  • 1.300 $ - Galaxy Book Pro360 15.6 inci
  • 700 $ - Galaxy Book, i3 256GB SSD

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici