Comunică prin gesturi în online: Soluţia unui inginer Netflix pentru conferinţele Zoom

  • Un inginer Netflix a creat o lentilă specială pentru conferinţele prin Zoom
  • Lentila interpretează gesturi şi afişează baloane cu mesaje text
  • Astfel poţi transmite colegilor un răspuns fără să-i mai întrerupi
775 afișări
Imaginea articolului Comunică prin gesturi în online: Soluţia unui inginer Netflix pentru conferinţele Zoom

FOTO: Twitter

E 2020 iar pandemia te-a făcut să-ţi muţi şedinţele în online. Cu toţii avem video conferinţe cu colegii la care uneori este dificil să te înţelegi dacă vorbesc mai multe persoane simultan.

Cameron Hunter este inginer Netflix şi a găsit o soluţie pentru această problemă. Şi amuzantă, şi eficientă. A creat o lentilă care îi recunoaşte gesturile.
 
Acum speră ca aplicaţiile ca Zoom, Hangouts sau Skype să implementeze o funcţie similară. Cameron Hunter a primit mii de mesaje după ce a demonstrat ce poate lentila pe care a inventat-o.
 
"Este incredibil cum lucrurile pot lua amploare pe net. Am primit un feedback foarte bun. Mulţi au cerut şi alte gesturi precum "ţi s-a terminat timpul" sau "eşti pe mut"" le-a spus Cameron Hunter celor de la Mashable.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici