SpaceX a amânat lansarea rachetei prototip Starship SN8

  • Lansarea rachetei prototip Starship SN8 a fost amânată
  • Cu 1.3 secunde înainte de lansare, SpaceX a decis să oprească lansarea
  • Zborul de test urma să ajungă la o altitudine de 12.5 kilometri
491 afișări
Imaginea articolului SpaceX a amânat lansarea rachetei prototip Starship SN8

Când eşti la un pas să scrii istorie, 1,3 secunde pot să pară o eternitate.

Evenimentul istoric la care prototipul Starship SN8 trebuia să ajungă până la o altitudine de 12.5 kilometri a fost un mic coşmar pentru compania lui Elon Musk. Peste 120 de mii de oameni aşteptau live pe net momentul care a fost amânat cu mai bine de 4 ore. Iar când a început numărătoarea inversă, aceasta s-a blocat în ultima clipă.

Racheta SN8 a detectat o eroare la unul dintre cele 3 motoare şi a abandonat automat tentativa. SpaceX va încerca din nou lansarea astăzi sau mâine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici