VIDEO  Spectacol în slow-motion. Ce experiment a făcut un youtuber

  • Un celebru youtuber a pus la cale un experiment spectaculos
  • El a instalat 1.000 de curse pentru şoareci acoperite cu vopsea
  • Când au fost declanşate toate cursele, momentul a fost filmat în slow-motion
563 afișări
Imaginea articolului Spectacol în slow-motion. Ce experiment a făcut un youtuber

Spectacol în slow-motion. Ce experiment a făcut un youtuber FOTO Captură video Youtube/Slow-mo Guys

Un youtuber îţi arată care e definiţia răbdării. A muncit timp de 10 ore pentru 7 secunde de spectacol.

 
Gavin Free de la The Slow-mo Guys a revenit cu un clip spectaculos. A instalat un domino cu nu mai puţin de 1000 de curse pentru şoareci. Şi nu s-a oprit aici: a turnat vopsea pe fiecare dintre acestea. I-a luat 10 ore să le aranjeze în poziţia perfectă.
Totul pentru momentul în care a declanşat pe rând toate cursele.
 
Pe filmarea în timp real, totul a durat timp de 7 secunde. Însă lucrurile au stat altfel când a prezentat momentul în slow-motion. Iată cum a arătat.
 
                

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici