Sunt telefoanele pliabile viitorul? Află ce spun utilizatorii din ţara din care provine Samsung

  • Telefoanele pliabile sunt gadgeturi versatile, cu ecrane care se îndoaie.
  • Smartphone-urile obişnuite sunt mai populare, mai utilizate şi mai ieftine.
  • Telefoanele pliabile sunt însă mai încăpătoare în buzunare, poşete şi portofele.
3594 afișări
Imaginea articolului Sunt telefoanele pliabile viitorul? Află ce spun utilizatorii din ţara din care provine Samsung

Samsung, Facebook

Cu toate că Occidentul este cuprins de febra lansării telefonului iPhone 15 de către Apple, în Extremul Orient, telefoanele pliabile de la Samsung sunt populare.

Telefoanele pliabile reprezintă viitorul şi vor surclasa smartphone-uri clasice în următorii 5 ani, crede  LISA EADICICCO, Editor CNET, care a analizat această piaţă.
Ea spune că în Seul vezi telefoane pliabile peste tot, dovedind  faptul că acestea au potenţial în ciuda numeroaselor deficienţe.
 


,,Samsung este o prezenţă majoră în Coreea de Sud, făcând Seulul drept capitala pliabilă a lumii. Este locul perfect pentru a afla ce le place oamenii la aceste telefoane şi dacă ar putea deveni populare aici şi în SUA.

,,Îmi verific mesajele fără să-mi deschid telefonul", spune o utilizatoare. 

,,Am hoinărit pe străzile din Seul şi am putut vorbi cu deţinătorii de telefoane pliabile Z-Flip şi Z-Fold despre dispozitivele lor şi despre motivul lor pentru care le-au cumpărat. Erau peste tot.

Pe străzile din Gangnam, Piaţa Guangzhang, în popularul Starfield Mall, îţi dai seama". 

Editorul de la CNET a întrebat utilizatorii de telefoane pliabile din Seul despre avantajele aduse. Majoritatea se declară mulţumiţi.

Aproape toţi deţinătorii de telefoane Flip cu care am interacţionat mi-au spus că unul dintre cele mai atracţii este designe-ul.

,,Le folosesc de când cu Flip-1 pentru că îmi place designe-ul său compact", a spus un utilizator. 

,,Da, este mic, este foarte uşor de băgat în buzunar. Are un ecran frontal, deci este uşor să verifici mesajele" , a răspuns un alt utilizator. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici