Supăraţi pe marile reţele sociale suporterii lui Trump s-au mutat pe Parler

  • Parler este o aplicaţie lansată în 2018 care a devenit alternativă la Twitter
  • Peste 2 milioane de americani s-au înregistrat după anunţul rezultatului alegerilor
  • În aplicaţie predomină utilizatorii cu opinii pro-Trump
800 afișări
Imaginea articolului Supăraţi pe marile reţele sociale suporterii lui Trump s-au mutat pe Parler

Supăraţi pe marile reţele sociale suporterii lui Trump s-au mutat pe Parler

Nu doar Donald Trump este foarte supărat după alegerile din State, ci şi suporterii lui. Aceştia s-au mutat de pe Twitter şi Facebook pe o nouă aplicaţie.

Lansată încă din 2018, Parler este o reţea de socializare asemănătoare cu Twitter. Cu o diferenţă majoră. "Toată lumea are libertate de exprimare" se laudă creatorii. Acest lucru a făcut ca milioane de utilizatori să o descarce după alegerile din Statele Unite.
 
Supăraţi că Twitter l-a cenzurat în mai multe rânduri pe Donald Trump, suporterii acestuia s-au mutat în bloc pe noua aplicaţie. Acolo este deja senatorul Ted Cruz care are 2.6 milioane de fani. Iar prezentatorii Fox News au şi ei 2 milioane de fani. Suporterii lui Donald Trump îl aşteaptă şi pe acesta pe noua aplicaţie, momentan nu are cont.
 
Colegul Sebastian Ujică a instalat aplicaţia şi a tras câteva concluzii.
 
SEBASTIAN UJICĂ - corespondent aleph: Dacă eşti supărat că Donald Trump a pierdut alegerile şi, mai mult, crezi că Twitter sau Facebook l-au cenzurat pe Preşedintele american, află că există o aplicaţie pentru cei care gândesc ca tine. Se numeşte Parler şi aşa arată. Acum, hai să-ţi arăt şi cum funcţionează. Aşa cum vedeţi, este o copie pentru Twitter. Îţi faci cont în câteva minute şi apoi imediat de poţi loga. Şi găseşti opinii diferite. Practic este o comunitate a celor care l-au votat pe Donald Trump.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici