SUZUKI PREZINTĂ NOUL SWIFT ( P)

Suzuki a dezvăluit noul Swift, o maşină compactă ce redefineşte mobilitatea zilnică

496 afișări
Imaginea articolului SUZUKI PREZINTĂ NOUL SWIFT ( P)

SUZUKI PREZINTĂ NOUL SWIFT ( P)

Cu un design sofisticat, caracteristici avansate de siguranţă şi o plăcere de condus inconfundabilă, noul Swift aduce un amestec interesant de inovaţie şi stil în lumea hatchback-urilor.

Îndrăgit de consumatori din întreaga lume pentru stilul său atrăgător şi plăcerea de a conduce, Swift a acumulat premii începând cu introducerea sa globală în 2004. Până în octombrie 2023, Swift a fost vândut în peste 169 de ţări, cu peste 9 milioane de unităţi vândute. Noul model prioritizează confortul, eficienţa şi siguranţa.

Designul a fost dezvoltat cu scopul de a crea o impresie memorabilă dintr-o privire. Exteriorul prezintă o formă rotundă care învăluie întreaga maşină, exprimând un stil modern care evocă personalitatea şi performanţa de condus. Stilul interior conectează panoul de bord şi ornamentele uşilor pentru a exprima unitatea dintre şofer şi maşină. Gama de culori a caroseriei include un total de 13 modele în 9 culori, inclusiv culori noi „Frontier Blue Pearl Metallic” şi „Cool Yellow Metallic”.

Pentru echipamentele de siguranţă, a fost adoptat Dual Sensor Brake Support II, care combină un radar cu undă milimetrică şi o cameră monoculară pentru a detecta vehiculele, bicicletele şi pietonii din faţa vehiculului şi pentru a ajuta la reducerea coliziunilor frontale, diagonale şi laterale. Printre alte echipamente disponibile se mai numără sistem de menţinere a benzii (LKA), sistem de monitorizare a şoferului (DMS), prevenirea părăsirii benzii (LDP), controlul adaptiv al croazierei (ACC), recunoaşterea semnelor de circulaţie (TSR), monitorizarea unghiului mort (BMS), avertizare trafic spate pentru deplasarea în marşarier (RTCA), eCall.

Sistemul de propulsie adoptă un motor Z12E nou dezvoltat de Suzuki, realizând atât eficienţa consumului de combustibil, cât şi performanţa de condus. Motorul este cuplat cu sistemul Mild Hybrid SHVS pentru o performanţă de mediu îmbunătăţită. Noul Suzuki Swift va fi disponibil şi cu versiune 4X4, AllGrip Auto.

Noul Suzuki Swift vine şi cu serviciul Suzuki Connect, pentru a conecta utilizatorii la vehiculele acestora în timp real, permiţându-le să profite de funcţiile convenabile prin intermediul aplicaţiei smartphone. Pentru mai multă comoditate, unele funcţii SUZUKI CONNECT sunt acum disponibile prin intermediul ecranului audio cu afişaj de 9 inci din interiorul noului Swift.

În România, noul Suzuki Swift va fi comercializat în multiple versiuni prin combinarea dotărilor, a transmisiilor şi a tracţiunii. Procesul de vânzare se desfăşoară prin intermediul Reţelei de Dealeri Autorizaţi, cu 26 de centre Suzuki aflate în principalele oraşe ale ţării. Comercializarea noului model va începe în primul trimestru al anului 2024.

Suzuki de 15 ani în România

Anul acesta, Suzuki a împlinit 15 ani de excelenţă în ţara noastră, din cei peste 100 de ani de existenţă şi tradiţie. Suzuki comercializează în România o gamă extinsă de autoturisme şi motociclete, iar dealerii autorizaţi Suzuki oferă servicii de Sales, Service & Spare Parts în toate cele 30 de locaţii din ţară.

Descoperă noul Suzuki Swift pe https://suzuki.ro/stiri/suzuki-prezinta-noul-swift/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici