Poco X3: Telefonul care se laudă cu specificaţii de top, dar costă de 5 ori mai puţin ca un iPhone

  • Succesorul telefonului care te impresiona în 2018 a fost lansat: Poco X3
  • Este un telefon cu specificaţii de top la un preţ de 4 ori mai mic decât vârful de gamă
  • Poco X3 vine cu 4 camere pe spate şi display cu rata de refresh de 120Hz
2692 afișări
Imaginea articolului Poco X3: Telefonul care se laudă cu specificaţii de top, dar costă de 5 ori mai puţin ca un iPhone

Poco X3: Telefonul care se laudă cu specificaţii de top, dar costă de 5 ori mai puţin ca un iPhone

Dacă vrei un telefon care se mişcă rapid ca orice flagship, dar preferi să investeşti banii în altceva, Xiaomi are răspuns. Tocmai a lansat telefonul Poco X3 şi este ideal pe hârtie. 4 camere pe spate dintre care una de 64 megapixeli. Display-ul de 6.67 inci cu rata de refresh de 120Hz. Cu alte cuvinte, imaginea se mişcă foarte rapid, fără niciun pic de întârziere. Bateria este şi ea masivă, de peste 5.000 de miliamperi.

Ce atrage însă cel mai tare este preţul. Puţin peste 200 de euro, de 5 ori mai puţin ca un iPhone. Nu este singura variantă din această gamă de preţ apărută în această perioadă. Motorola a prezentat noul G9. Tot cu 4 camere şi un preţ de 255 de euro. Iar OnePlus a lansat în august Nord. Are totuşi un preţ ceva mai mare, aproape 400 de euro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici