Telefonul pentru gameri care se apropie ca performanţe de un PC

  • Telefonul pentru gameri, Asus Rog Phone 3, a fost lansat oficial
  • Acesta este cel mai puternic smartphone în momentul de faţă
  • Este primul telefon cu ecran cu 144Hz şi vine cu accesorii speciale precum un controller sau un cooler
2238 afișări

Telefonul pentru gameri al celor de la Asus a ajuns la a 3-a generaţie şi e mai bun ca niciodată. Pentru prima dată, un telefon se apropie ca performanţe de un calculator! Asus Rog 3 este primul smartphone cu un ecran cu 144Hz şi are o cameră comparabilă cu telefoanele de top de la Samsung şi Apple.

Bateria este uriaşă, de 6.000 mAh. În plus, noul telefon are şi accesorii speciale pentru gaming. Pe lângă un cooler inclus în pachet, utilizatorii pot să ia separat şi un controller care se ataşează la telefon! Asus Rog 3 are un preţ de 1.099 de euro.
 
„Nu am fost niciodată mai tentat să am un telefon special de gaming. Compania a înţeles că nu vei avea un telefon pentru gaming şi unul pentru fotografii. Telefonul pentru gaming trebuie să le facă pe toate, iar acesta chiar le face”, a declarat autorul unui review. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici